- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoL_DTP
csendes tag
A cucc Iiyama Vision Master Pro 510 (A201HT), 22'', 2001-ben vettem. Sokáig semmi baj nem volt vele, a képe is kitűnő, viszont pár hónapja elkezdődtek a bajok. Mivel a gép 7/24-ben megy, ezért amíg alszom, v hosszabb időre elmegyek, kikapcsolom a monitort. Egy ideje viszont bekapcsolásnál rövid időre felvillant a power-led, aztán ki is aludt, és úgy viselkedett a monitor, mintha nem kapna áramot. Az UPS-ről áttettem fali csatlakozóra, így megint rendesen bekapcsolt egy ideig. Aztán megint nem. Nagy idegességemben kikapcsolt állapotban lehúztam a BNC-s VGA kábel gép felöli végét a videokártyáról, így be tudtam kapcsolni a monitort, majd amikor már kitartóan világított a led, egy gyors mozdulattal visszanyomtam a csatit a gépbe, ekkor lefutott a bekapcsolásnál szokásos de-Gauss és utána volt kép. Viszont most már lehúzott állapotban is csak led-villanás, aztán újra hideg, hó és halál.
Elszállítottam a szakszervizbe (Display kft.), pár nap múlva telcsi, h mennyibe is lesz a javítás, mi is pontosan a defekt, de erre azt mondták, ők nem tudták a hibát reprodukálni. Moncsiért el, elmesélik, h 8-9 órát ment a készülék, hibát nem találtak. Cucc haza, bekapcs, led felvillan, aztán megint a nihil. Fejem a falba verem, és már nem tom micsinájjak.
Esetleg felhívjam az ELMŰ-t, h nincs-e gáz a hálózati feszültséggel? Egyébként is, mi lehet a baj? Talán kezd meghalni a táp a monitorban? Vagy a midikloriánok ették bele magukat és már csak fénykardot lehet belőle csinálni?...
Valaki hozzáértőnek/tapasztaltnak ötlete?
Egy hét, és aztán két hónapra költözöm le vidékre dolgozni, ahol nélkülözhetetlen a monitor, de már azt sem tudom, h hová forduljak...

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest