- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kompakt vízhűtés
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoL_DTP
csendes tag
Mivel dolgoznom kell a géppel, most egy ócska, régi kis Philipset használok, tehát a géppel semmi baj. Legalábbis ezzel a monitorral minden rendben.
Másrészt a másik szobában, a géptől függetlenül is próbáltam (nem egyszer) bekapcsolni a monitort. Eredmény: 0.
A szervizben nem láttam bekapcsolva a cuccot, de felajánlották, h nézzem meg, viszont amikor sikerült érte elmenni (kocsit szerezni etc.), akkor nagyon rohantam, így nem került rá sor. Hameg hibát találtak volna, felteszem jelzik, merthogy ez nekik is pénz (lenne). Máskor már megbízhatóak voltak, tehát nem volt okom feltételezni, h átvernének (persze megfordult a fejemben, de végiggondolva el is vetettem ezt a fajta magyarázatot).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi