- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
1-es csomag 720p, a 2-es 1080p, a 4-es 4k. Tehát elvben nem csak stream-ek számában térnek el. De normálisan úgy kellene működnie ahogy írod, és eddig így is működött. Azaz közepes csomag megosztással azt kockáztattam, hogy ha a másik fél elindít egy plusz stream-et valamiért, akkor én kiesek. Ez nálunk ki is jött amikor a nagyszülők is kipróbálták, és még belecsúsztak a "mi időnkbe". Nem volt belőle semmi gond, néztem mást.
Ha netalán nehézkes lesz a megosztás (nem hiszem) akkor én kisebb csomagra fogok váltani, mert nekem elég 1 stream.Többinél 4 stream van az alap csomagban. Prime-nál annyi a korlátozás, hogy csak 1x lehet felvenni a gamer jutalmakat. Úgyhogy gyerek elviszi a Riot Games és Blizzard cuccokat általában. Én már keveset játszok.
-
strogov
senior tag
válasz
Tiszteletes #13 üzenetére
"egyoldalú szerződésmódosítás az előfizető jogainak csorbítása céljából"
Netflix-nél havonta fizetsz, nincs hűség. Így a szerződésed 1 hónapra szól. Gondolom ha módosítanak a feltételeken akkor a következő hónaptól lesz érvényes.
Szerintem ha kényelmetlen lesz azzal lábon lövik magukat. Ha kényelmes azzal meg nem ér nek el semmit. Ha igaz egy kódot kér majd amit 15 percen belül vissza kell dobni. Bonyolult lesz forward-olni akár email, akár sms. De valószínű erre is lehet automatizmus csinálni a shortcuts-ban.
Egyébként én csak családban osztom meg, de a gyerekek már nem élnek velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS notebook topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming FA506QM - GARANCIÁLIS!
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest