Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

Nem csoda, hogy a németek szeretik.
    Vagy eleve Fritzet kap az ember a szolgáltatójától, vagy, ha nem, akkor olyan sz*r az ingyen szolgáltatói router, hogy inkább vált Fritzre.
    Amikor az 1 gigás netet cseréltem olcsóbb 1 gigás netre, akkor a szolgáltatói Fritzet, amire 5€ fizettem havonta, vissza kellett adnom. Nem volt más lehetőség. Helyette megkaptam a csöves routerüket, amit már másnál is láttam és ott is nagyon fikáztam, pedig még nem is ismertem, csak ránéztem. A lényeg, hogy nem is volt meg sokáig, mert egy hulladék, úgyhogy most 8€-t fizetek az újabb Fritzért. A régi wifi 5-ös volt, az új wifi 6-os. Jobb a térerő a lakásban. Sebességben annyit nem számít, mert a telókat a wifi 5 is kiszolgálta, csak itt-ott már gyenge volt a jel.
    Kiszámoltam, korábban, ha így fizetem a havi díjat 2 évig, akkor sem került annyiba a router, mintha megvenném a boltban. Ráadásul, ha bármi gondom van vele, akkor azt a szolgáltató intézi, mert az övék. Míg, ha az enyém, akkor intézhetem a garit, addig meg nincs net. Illetve visszarakom az ingyenes csöves routerüket. Szóval van net, de milyen áron?
    Sosem volt velük semmi gondom. És, ha már itt a wifi 7, akkor egyszerűen válthatok arra a modellre. Ráadásul már belengették a wifi 8-at is.

Új hozzászólás Aktív témák