Aktív témák
-
Mr. XY
csendes tag
honnan tudom letölteni a doom 3 demóját ? segítsetek.
-
bdav
őstag
őszintén szólva hosszabb távon jobban jársz letöltőprogival, mint ilyen bütykölésekkel
-
Szőrös
veterán
Tessék örvendezz vala , van még 1 ráadás is :
Az Internet Explorer alapértelmezésként HTTP 1.0-nál 4, HTTP 1.1-nél 2 szálon tud letölteni egy időben - ez böngészéskor nem akadály, ám egyben azt is jelenti, hogy maximum 4 egyidejű file-letöltés közben már böngészni sem lehet. A megoldás a lehetséges letöltési szálak számának növelése.
A beállítás megváltoztatásához a következő műveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Internet Settings nevű kulcsot.
2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg a MaxConnectionsPerServer és a MaxConnectionsPer1_0Server nevű, dword típusú bejegyzéseket, értékként a letöltési szálak kívánt számát megadva.
-------------------
Minthogy az Internet Explorer képes FTP-kliensként működni, kiválaszthatjuk, hogy a távoli kiszolgáló tartalmát webes vagy mappanézetben mutassa.
A beállítás megváltoztatásához a következő műveletekre van szükség.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Ftp nevű kulcsot.
2. Változtassuk meg a Use Web Based FTP nevű, string típusú bejegyzést, értékként a mappa nézethez no-t, a web nézethez yest megadva.
Használd egészséggel. :) -
ocso
tag
Hát nekem csak kettöt enged az a gáz.
És ha jobban belegondolok lehet a HKCU alatt van az Internet Explorer kulcs alatt?!
De itt sem találtam semmi hasonlót. :(
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
Szőrös
veterán
hmmhmm ha jól emléxem ez a dolog defaultból 4re van beállítva , ugyi ?
-
ocso
tag
Ok köszi!
Ezt én is tudtam csak ezen belül konkrétan hol? -
Szőrös
veterán
hkey local masine , software , microsoft , internet explorer aztán ott vhol
-
ocso
tag
Hi!
Lenne egy kérdésem:
Hol lehet beállítani a Registry-ben, hogy egyszerre hány letöltést indíthassak el az internet explorerben?
Olvastam ezt valahol, de már elfelejtettem. :)
Üdv.: ocso :)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest