Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"Azzal kezdtem, hogy LOL"
A LOL egyáltalán nem szükségszerűen arra utalt, egyszerűen kiröhögted/kiröhögtél. Ráadásul jogosan, csak nem azért.
Szerintem csak belemagyarázod, de papíron persze az is lehetne, hogy én is csak belemagyarázom. (Amúgy nem, de igazából tök mindegy; elég az, hogy mindketten tudjuk magunkról, hogy mit gondoltunk.
)Én meg odatettem, hogy "
", mégse volt egyértelmű. (Itt viszonylag szegényes az emotikon felhozatal.)"arra az esetre ha mégsem"
Erre se implicite, se explicite nem utaltál, csak leírtad, hogy ki/mi is volt.
"Mert ma már sosem lehet tudni."
Sajnos elég öreg vagyok ahhoz, hogy lehessen tudni.
Meg amúgy elég értelmes (bár ezt inkább az ismerőseim döntsék el), és többnyire viszonylag tájékozott is vagyok, mert sokat olvasok (és nem csak PH!-t). Ami egyébként az igazi poén, hogy Bolotovot egyébként tényleg nem ismertem.
De ilyen esetekben is óvatos vagyok, és inkább rákeresek, akár hosszabban is, csak ne írjak téves infót és/vagy ne nézessem magam hülyének. 
Szerintem amúgy nagyon kevés ember nem ismeri Molotov nevét, esetleg (névről) még a Molotov-Ribbentrop paktum is megvan sokaknak. A koktélja meg biztosan, bár lehet, hogy sokan azt hiszik róla, hogy olyan, mint a Blue Hawaiian, csak mondjuk rum helyett vodkával.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem csak belemagyarázod, de papíron persze az is lehetne, hogy én is csak belemagyarázom. (Amúgy nem, de igazából tök mindegy; elég az, hogy mindketten tudjuk magunkról, hogy mit gondoltunk.
)
", mégse volt egyértelmű. (Itt viszonylag szegényes az emotikon felhozatal.)
Meg amúgy elég értelmes (bár ezt inkább az ismerőseim döntsék el), és többnyire viszonylag tájékozott is vagyok, mert sokat olvasok (és nem csak PH!-t). Ami egyébként az igazi poén, hogy Bolotovot egyébként tényleg nem ismertem.
De ilyen esetekben is óvatos vagyok, és inkább rákeresek, akár hosszabban is, csak ne írjak téves infót és/vagy ne nézessem magam hülyének.