- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
Aktív témák
-
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Placebo rulez :D
-
-
Shim
őstag
NA SIKERÜLT! Hústűvel kiolvasztottam a lyukat a kábelen, átrendezgettem a kábelsorrendeket, egy kis jumperbeállítás és kész is! SOKKAL GYORSABB A GÉP! :)) Kösz mindenkinek a segítséget!! :C:C:C
-
steveetm
őstag
-
rnagy
tag
Én is szembesültem ilyen problémával. De nekem 40 eres volt az a kábel, amin ez a bizonyos lyuk be volt tömve. Egyszerűen megoldottam: hústűt felmelegítettem(ez elég hosszú volta ahhoz,hogy ne égessem meg a kezemet)gáztűzhely segítségével, és így könnyen ki tudtam lyukasztani az akadályt képező tömést. Egy kicsit tágítottam is rajta, és ezek után tökéletesen belement a csatlakozóba.
-
kamikaze boci
őstag
Ha választani lehetne lyukat szúrnék, mint lábat törnék.. Hátha kell még az a láb.
-
_Volkovy_
nagyúr
Szerintem vidd vissza a boltba és mondd meg hogy ez van,cseréljék ki..
-
Shim
őstag
Ma vettem egy 80 eres, 90centis, ATA133-as IDE kábelt. A baj csak az, hogy egyszerűen nem tudom berakni az alaplapi ide slotba a kábelt!! Eddig 40 eres jó öreg 6 éves ide kábelekkel rendelkeztem csak. Most látom, hogy ezen az új kábelen az egyik sor közepén nincs ''kilyukaztva'' a műanyag. Megnézve a nemrég vett vinyómat és cd írom látom hogy oda nyugodtan be tudom rakni mert ott ki van törve az a bizonyos tű...alaplapomon meg nics és ez gátol abban, hogy betegyem. Alaplapom elég régi (azt hiszem '97-es) gondolom ezért van még ott a tű.
Namost a kérdés(ek) a következő(k):
1/kitörhetem-e azt az egy alaplapi tűt
2/vagy kilyukaszthatom-e a kábel fedett rését ahol nem tud bemenni a tű
3/vagy hagyjam a fenébe és vigyem vissza a boltba a kábelt?
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest