Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hmmm, pedig rákerestem, de nem találtam meg (csak a korábbiakat).
A nekem tetsző előadások azok voltak, amelyek valamely konkrét megoldást próbáltak bemutatni, pl. a Shell Controll Box vagy a Checkpoint előadása. HP-féle előadás stílusa nem jött be (bocs, Csaba...
), Kürt-ben kifejezetten csalódtam. A külföldi előadók közül Jens Stark előadása tetszett, ellenben Ron Perris egyenesen borzasztó volt. -
KEndre
HÁZIGAZDA
volt beharangozónk:
http://itcafe.hu/hir/idc_it_security_roadshow_2010_budapest.htmlsajnos most nem jött össze, hogy a szerkesztőségből ott legyen valaki, mindenki Budapesten kívül volt. Neked melyik előadások tetszettek?
-
Egon
nagyúr
Tényleg senki nem volt kinn rajtam kívül?!?
-
Egon
nagyúr
Idén is megrendezték az IDC szervezésében az informatikai biztonsággal foglalkozó roadshow-t, méghozzá a mai napon. Mondhatni szokás szerint, a helyszín a Novotel Hotel volt. Mivel lehetőségem volt részt venni az előadásokon, gondoltam nyitok neki egy topic-ot, számítva rá, hogy rajtam kívül is volt ott ph-fórumtag, és setleg folytathatunk eszmecserét a kurrens témákkal kapcsolatban.
Az esemény honlapja: [link]Nem mellesleg az itcafe.hu, mint hivatalos médiapartner is szerepel: őszintén szólva számítottam egy hírre ezzel kapcsolatban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), Kürt-ben kifejezetten csalódtam. A külföldi előadók közül Jens Stark előadása tetszett, ellenben Ron Perris egyenesen borzasztó volt.