Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Hmmm, pedig rákerestem, de nem találtam meg (csak a korábbiakat).
A nekem tetsző előadások azok voltak, amelyek valamely konkrét megoldást próbáltak bemutatni, pl. a Shell Controll Box vagy a Checkpoint előadása. HP-féle előadás stílusa nem jött be (bocs, Csaba...
), Kürt-ben kifejezetten csalódtam. A külföldi előadók közül Jens Stark előadása tetszett, ellenben Ron Perris egyenesen borzasztó volt. -
KEndre
HÁZIGAZDA
volt beharangozónk:
http://itcafe.hu/hir/idc_it_security_roadshow_2010_budapest.htmlsajnos most nem jött össze, hogy a szerkesztőségből ott legyen valaki, mindenki Budapesten kívül volt. Neked melyik előadások tetszettek?
-
Egon
nagyúr
Tényleg senki nem volt kinn rajtam kívül?!?
-
Egon
nagyúr
Idén is megrendezték az IDC szervezésében az informatikai biztonsággal foglalkozó roadshow-t, méghozzá a mai napon. Mondhatni szokás szerint, a helyszín a Novotel Hotel volt. Mivel lehetőségem volt részt venni az előadásokon, gondoltam nyitok neki egy topic-ot, számítva rá, hogy rajtam kívül is volt ott ph-fórumtag, és setleg folytathatunk eszmecserét a kurrens témákkal kapcsolatban.
Az esemény honlapja: [link]Nem mellesleg az itcafe.hu, mint hivatalos médiapartner is szerepel: őszintén szólva számítottam egy hírre ezzel kapcsolatban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Sorozatok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Horgász topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), Kürt-ben kifejezetten csalódtam. A külföldi előadók közül Jens Stark előadása tetszett, ellenben Ron Perris egyenesen borzasztó volt.