Aktív témák
-
colex
tag
azt azert aruljatok el mi lehet az a M/B SW kabel
-
Lunatic
aktív tag
Na mosmtár én se értek mindent.

Mindent a helyére kötöttél az alaplapon? pwr on, reset sw, pw led stb...nincsenek _véletlenül_ felcserélve? -
Lunatic
aktív tag
Nem kell annyiszor ok-t nyomni.

Tápot ugye kikapcsolt állapotban dugod rá stb.
És csak a billenőkapcsolóval adsz rá áramot.
Ekkor természetes, hogy megpörgeti a ventiket kicsit.
Szerintem ne erőltesd tovább a dolgot, mert tényleg csak a vérnyomásod lesz az egekben, aztán télleg hazavágsz vmit véletlen.
Esetleg kérd kölcsön a szomszéd hűtőjét és próbáld meg azzal.
Aki hozta meg készüljön táppal, hűtővel mindennel és nézze meg a géped. -
colex
tag
isetenem. bocs a triplazasert.
-
colex
tag
eleg gaz hogy megveszem majdnem a legjobb ventit aztan egy holye bios elkuld a rakba.
-
colex
tag
eleg gaz hogy megveszem majdnem a legjobb ventit aztan egy holye bios elkuld a rakba.
-
Skylark
tag
Tipikus IC7 probléma. Az orig. bios a lassú fordulatszámú ventit rosszul kezeli, és a gépet lekapcsolja, a cpu védelme miatt.
Én anno úgy oldottam meg, hogy a cpufanra rádugtam egy régi 5000 rpm-es ventit, biosba be, cpu fan alarm kikapcs.
Egyébként az új 18-as bios már kiküszöböli a hibát. -
colex
tag
gondoltam en is ra ... kivettem es dobokockakkal alatamasztva adtam neki feszt. ugyan igy jartam.
-
Lunatic
aktív tag
Ha a cmos clear sem segít, akkor akármennyire is szivesség volt a gép, garis problémája van. Esetleg még a ráolvasást tudom javasolni.

Házban benne van a gép egyébként? Nem érintkezik a lap a házzal? Nem esett csavar alá stb? -
-
colex
tag
D1> this LED lights up wheh the system power is on.
mivel ez a led 2-3 sec ig pirosan eg. aztan sanyi. -
fanti
addikt
zalman hűtés?
a venti nélküli?
meert ha az, akkor lehet, hogy a biosban a cpuventi leállásának figyelése engedélyezve van. és akkor az shatdanolja le a rendszert! -
colex
tag
a kulonbseg annyi hogy ha provival megy akkor a d1es led csak 1 sec mulva gyullad ki proci nelkul rogton,
-
colex
tag
na kivettem a procit... adagoltem neki egy kis aramot.. es a ugyanaz a jelenseg zajlodott le. proci nelkul.. akkor most a provi vagy a lap van en vagyok a szar.
-
colex
tag
na kivettem a procit... adagoltem neki egy kis aramot.. es a ugyanaz a jelenseg zajlodott le. proci nelkul.. akkor most a provi vagy a lap van en vagyok a szar.
-
colex
tag
egyebb 5let?
-
colex
tag
sajna ez sem segitett...
-
colex
tag
forditva bocsi... a d2 villagit vegig zolden (5vsb) es a D1 (vcc) piros azta semmi.
-
colex
tag
cpufan1 re dugtam...
nost a helyzet a kovetkezo keppen nez ki..
atx12v1 es atxpwr1 tapkabel rajta a lapon. proci benne meg a hutes..
van benne egy memori a de az jonak tunik.
halozat raadasa utan D1(vcc) zolden eg... ez vegig zolden eg.
D1> this LED lights up wheh the system power is on.
1 sec mulva a D2es led prisoan eg 3-4 secig.. a tap ad aramot a cdknek is.. porog a venti mint a szelvesz... majd 3 sec utan led kialszik rendszer leall. es nyomogathatom a power gombot nem csinal mar semmit.
D2>this LED lights up when the power supply is connected with power source -
colex
tag
senki semmi 5let? mi lehet a baj ??
-
colex
tag
nem lehet hogy ez normalis hogy mikor radugom a 220at akkor az elejen 1szer ad egy kis aramot felporgeti a dolgokat azt leal.. varja hogy bekapcsold.. de nem kapcsolodik be.

-
colex
tag
lapnak mit kene csinalni ha szoloban proci nelkul kuldesz ra aramot ?
-
colex
tag
nos ... a memoria teljesen jo.. azt meg tudtam nezni.. tap porget rendesen.. ha a atxpwr1 es csatlakozio van rajta de bekapcsolas nelkul indul.. majd leall... ha viszont a atx12v1-es tapot dugom ra akkor nem indul automatice.. de nem is indul sehogy.. egyaltalan melyik tap kellene hozza?
-
colex
tag
nos mivel itthon nicsn meg egy ugyanilyen lap/pricm.. igy ez nem igazan kivitelezheto.
-
colex
tag
amugy hoogy probaljam ki a cuccokat hogy ha mar az alaplap szaraxix?
-
colex
tag
ha nem muszaly nem baszogatnam aki hozta.. minden gyari uj... afa nelkul sikerult szereznem... igy is szivesseg volt hogy meg tudtam ezt szerezni... na most csak a negyzet tapkabel van rajta.. meg sem mukka.

-
colex
tag
nos.. ha csak a hosszu tap van bedugva akkor a szindroma ugyanaz... zold led.. piros led leall.. ha csak a negyzettapkabell akkor meg sem mukkan.. *jelszem csak a pwer kabel van rajta)
-
colex
tag
egyebb 5let?
-
colex
tag
egyebb 5let.. ha csak az egyik tap van rajat a lapon.. meg se mikkan.. ha mindketto venti ffelporog.. majd leall.
-
colex
tag
rajta van mind ketto.. a negyzet is meg a hosszu is.. tan nem kene mind kettot ?
-
colex
tag
mondjuk most mar csak a power kabel van rajta.
-
colex
tag
mondjuk most mar csak a power kabel van rajta.
-
colex
tag
hmmm. ha nincs radugva a power gomb kabel nem indul el.. ha ra van dugva elindul ... leall.. ???
-
colex
tag
vadi uj 420 as tap van benne...es a ventik felporognek...
-
colex
tag
vadi uj 420 as tap van benne...es a ventik felporognek...
-
HiperG
addikt
Tipp: próbáld meg egy másik tápegységgel...
Ha ígyse ok vidd vissza boltba nézzék meg ők mi a gáz
-
colex
tag
elfelejtettem mondani hogy a leallas kb 3sec mulva kovetkezik be mindenfele hang es egyebb hibauzenet nelkul.. presze monditor tok sotet..
-
colex
tag
a problema a kovetkezo. .. most raknek ossze egy abit ic-7 be egy intel p4 2.6 boxot. osszerekatam elindul leall.. mindent lehuz. tap neki.. elindul leall.. leszedem a zalman hutest a procirol... elindul leall.. mind ekozben egy kis zold led eg az alaplapon es elindulas utan rogton mellette kigyullad egy prios is.. mar nincs semmi a lapon csak a proci meg a fron panel power on cable... remelhetoleg jol bekotve... gozom sincs... 5letek ?
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest