- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
WinZol
aktív tag
Hi!
Volt egy jól működő IBM X31-es notebookom.
Egészen a mai napig semmi bajom nem volt vele.Általában nem kapcsoltam ki, csak az Fn + F12-vel hibernáltam.
Ma rácsatlakoztattam egy IBM dokingra és be akartam kapcsolni.
Sajnos nem jártam sikerrel!
(Azt nem tudom, hogy utoljára hibernált állapotvan vagy kikapcsolva hagytem-e a gépet!!)Szóval most ha bekapcsolom, akkor csak a Disk jel kivételével kigyullad az összes led, majd mind kialszik az összes az akumlátor és a Power on kivételével.
A gép hűtő ventillátora megy, de nem történik semmi.
Bekapcsoláskor nincs sípolás és a képernyőn sincs látható változás.
Ha kiveszem a disk-et, vagy kiszedem az összes memóriát akkor sincs semmi változás, vagy hibaüzenet, vagy sípolás.
!
Olyan, mintha valahol megakadna a betöltési folyamat.Fogalmam sincs mi történhetett!
Mit lehet ilyenkor tenni??Persze a gép nem garis és vidéki vagyok (Szombathely)
Köszi a segítséget!!
WinZol
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged