- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Hirdetés
Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
''Installáld ezt (Update your ThinkPad drivers and software automatically)''
Ezt nézegettem már én is, de legelőször mikor próbáltam felküldeni a netre (Fibernet - kábelnet), akkor nem ment. Nosza gondoltam leszedem a szükséges driver-eket, újrahúzom a rendszert (angol XP volt rajta, és magyart kellene rátenni) majd ha már minden OK, újra megpróbálkozom a nettel.
Egy gondolatra visszatérve az előző hsz.-emben leírt problémára: megoldódott. Az a Director vagy mifene, amiről azt gondoltam, hogy tartalmazza az SB Bus driver-t változatlanul nem megy fel, viszont az amerikai IBM oldalon találtam egy chipset driver-t (ilyen szerintem nem volt az EU-s oldalon), ami elvileg megoldotta a problémát. Így úgy tűnt, hogy mindennek megvan a megfelelő driver-e, mert nem volt egyetlen felkiáltójel sem a Rendszereszközök között.
Na akkor gondoltam irány a net. Hálókábel bedug, de se kép se hang (a Fibernet-es internetnél nem kell semmit beállítani). Most nem írom le, hogy hányszor tettem fel újra az oprendszert, ill. hogy hányfélét próbáltam, de egy a lényeg, hogy nem változott semmit a helyzet. Végül a tanácsodra megnéztem, hogy van-e amolyan rendszer backup a gépben. Volt. Fel is tettem (elszüttyögött vele vagy 1-1&1/2 órát). Gondoltam mostmár az emberi hűlyeség (én) kizárva, mert ez most feltesz mindent, és OK lesz a dolog, de nem
Amit még kipróbáltam, hogy egy cross-link kábellel összekötöttem a PC-m a notival, és szépen látták is egymást. A lényeg tehát, hogy egymást látják, a PC-ről megy a net, de a notebook-ról nem.
ui: Nem nagyon értek a notikhoz, úgyhogy lehet, hogy valamit nagyon elnéztem.
De, mit?
Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest