- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Senki sem töröl ennél jobban
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
''Installáld ezt (Update your ThinkPad drivers and software automatically)''
Ezt nézegettem már én is, de legelőször mikor próbáltam felküldeni a netre (Fibernet - kábelnet), akkor nem ment. Nosza gondoltam leszedem a szükséges driver-eket, újrahúzom a rendszert (angol XP volt rajta, és magyart kellene rátenni) majd ha már minden OK, újra megpróbálkozom a nettel.
Egy gondolatra visszatérve az előző hsz.-emben leírt problémára: megoldódott. Az a Director vagy mifene, amiről azt gondoltam, hogy tartalmazza az SB Bus driver-t változatlanul nem megy fel, viszont az amerikai IBM oldalon találtam egy chipset driver-t (ilyen szerintem nem volt az EU-s oldalon), ami elvileg megoldotta a problémát. Így úgy tűnt, hogy mindennek megvan a megfelelő driver-e, mert nem volt egyetlen felkiáltójel sem a Rendszereszközök között.
Na akkor gondoltam irány a net. Hálókábel bedug, de se kép se hang (a Fibernet-es internetnél nem kell semmit beállítani). Most nem írom le, hogy hányszor tettem fel újra az oprendszert, ill. hogy hányfélét próbáltam, de egy a lényeg, hogy nem változott semmit a helyzet. Végül a tanácsodra megnéztem, hogy van-e amolyan rendszer backup a gépben. Volt. Fel is tettem (elszüttyögött vele vagy 1-1&1/2 órát). Gondoltam mostmár az emberi hűlyeség (én
) kizárva, mert ez most feltesz mindent, és OK lesz a dolog, de nem 
Amit még kipróbáltam, hogy egy cross-link kábellel összekötöttem a PC-m a notival, és szépen látták is egymást. A lényeg tehát, hogy egymást látják, a PC-ről megy a net, de a notebook-ról nem.
ui: Nem nagyon értek a notikhoz, úgyhogy lehet, hogy valamit nagyon elnéztem.
De, mit?
Aktív témák
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kizárva, mert ez most feltesz mindent, és OK lesz a dolog, de nem