Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
zsoltee10 #18 üzenetére
Sztem ez vekonyabb, es nekem jobban tetszik, ennek a kijelzoje tuti jobb valami IPS nek hivjak vagy mifene, a nagy betekintesi szog miatt, a razkodasvedelem szinten nagyon tuti, ebben ultra slim combo van amit azonnal ki be lehet szedni, esetleg mast bedobni, es sztem a support is jobb. Az teny hogy sokaknak nem tetszik, nekem pl igen.
-
Brekk
addikt
válasz
zsoltee10 #13 üzenetére
Masfelszer akkora vinyo, ami gyorsabb is, es ibm fele razkodasvedelmi techn. 4X annyi ram, gyorsabb proci, 9600os 64 megas vga, nagyfelbontasu kijelzo ami mellesleg 180 fokbol is latszik, bluetooth is van benne. Automatikus driver frisites egy gombnyomasra. Ez konkretan a tiedhez kepest. De egy ugyanilyen felszereltsegu d600 meg nem 200e lenne ezt te is tudod.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest