Aktív témák
-
Brekk
addikt
fel
-
Brekk
addikt
válasz
zsoltee10 #18 üzenetére
Sztem ez vekonyabb, es nekem jobban tetszik, ennek a kijelzoje tuti jobb valami IPS nek hivjak vagy mifene, a nagy betekintesi szog miatt, a razkodasvedelem szinten nagyon tuti, ebben ultra slim combo van amit azonnal ki be lehet szedni, esetleg mast bedobni, es sztem a support is jobb. Az teny hogy sokaknak nem tetszik, nekem pl igen.
-
Brekk
addikt
válasz
überfaller #14 üzenetére
Ezt talan ne egy ujonc mondja, majd a moderatorok seggberugnak... Igaz Zsoltee?
Es mindenki tudja hogy baromi gyorsan sullyed itt ph-n a hirdetes.
De ha vegre menni fog a konkurens oldal forumja, akkor nem uppolok ennyit.
[Szerkesztve] -
Brekk
addikt
válasz
zsoltee10 #13 üzenetére
Masfelszer akkora vinyo, ami gyorsabb is, es ibm fele razkodasvedelmi techn. 4X annyi ram, gyorsabb proci, 9600os 64 megas vga, nagyfelbontasu kijelzo ami mellesleg 180 fokbol is latszik, bluetooth is van benne. Automatikus driver frisites egy gombnyomasra. Ez konkretan a tiedhez kepest. De egy ugyanilyen felszereltsegu d600 meg nem 200e lenne ezt te is tudod.
-
Brekk
addikt
Lenne egy ilyen notim, jo alanlat eseten elado. Lassan egy eves, tokeletesen hibatlan allpotban. Ez lenne az: [link] A kulonbseg annyi lenne, hogy ebben 60GB hdd van 7200es, de 8mb cache-el, es 1Gb ram, az alap 512es egy 512es kingmax 400as life time garis rammal bovitve. Ja es nemet billentyuzetes, ha valakinek nem tetszik majd kicsereli, vagy kap hozza matricat. Es csak komoly ajanlatokat varok.
Igeny eseten van hozza Microsoft intellimouse explorer for bluetooth egerem, ez 10e lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest