- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
Atomixx
aktív tag
hi
engem is érdekelne. végsö ár ha hétfö du. megvenném kp ? -
Brekk
addikt
fel
-
ByB
addikt
válasz
georgeeboy #25 üzenetére
Ment privát!
Rejtett UP és sorry, nincs több off!!! -
Tanya-
tag
Hááát ha 220ért ideadod, én nagyon boldog leszek, de te nem hiszem
-
ByB
addikt
UP ennek a jó kis notinak! Ahhoz, hogy valaki IBM-t vegyen, először is meg kell tudnia fizetni, másodszor imádnia kell ezt a beteges design-t! Cserébe kap egy gépet, amit a dédunokájának is odaajándékozhat majd, minmiális amortizáció mellett... Ha lesz elég pénzem, egyszer nekem is lesz egy IBM-m, addig marad az Asus M6Va-m...
(Irtózatosan burkolt UP!)
-
Brekk
addikt
válasz
zsoltee10 #18 üzenetére
Sztem ez vekonyabb, es nekem jobban tetszik, ennek a kijelzoje tuti jobb valami IPS nek hivjak vagy mifene, a nagy betekintesi szog miatt, a razkodasvedelem szinten nagyon tuti, ebben ultra slim combo van amit azonnal ki be lehet szedni, esetleg mast bedobni, es sztem a support is jobb. Az teny hogy sokaknak nem tetszik, nekem pl igen.
-
überfaller
aktív tag
válasz
überfaller #14 üzenetére
nem izgat ki mit gondol, de ha én ''nem tehetem
'' más se
!
-
Brekk
addikt
válasz
überfaller #14 üzenetére
Ezt talan ne egy ujonc mondja, majd a moderatorok seggberugnak... Igaz Zsoltee?
Es mindenki tudja hogy baromi gyorsan sullyed itt ph-n a hirdetes.
De ha vegre menni fog a konkurens oldal forumja, akkor nem uppolok ennyit.
[Szerkesztve] -
Brekk
addikt
válasz
zsoltee10 #13 üzenetére
Masfelszer akkora vinyo, ami gyorsabb is, es ibm fele razkodasvedelmi techn. 4X annyi ram, gyorsabb proci, 9600os 64 megas vga, nagyfelbontasu kijelzo ami mellesleg 180 fokbol is latszik, bluetooth is van benne. Automatikus driver frisites egy gombnyomasra. Ez konkretan a tiedhez kepest. De egy ugyanilyen felszereltsegu d600 meg nem 200e lenne ezt te is tudod.
-
überfaller
aktív tag
napi 3-4 up még senkit-se zavar,
de a te esetedben ez a szám
már most 4óra után
megszámlálhatatlanná vált! -
zsoltee10
addikt
kíváncsi vagyok mennyiért megy el. a D600-t, ami ugye ezzel 1 kategória 200-ért tudom eladni, bár nincs benne ennyi ram, meg vinyó, de az akksi tovább bírja, fiatalabb.
sok sikert.up
-
Brekk
addikt
Lenne egy ilyen notim, jo alanlat eseten elado. Lassan egy eves, tokeletesen hibatlan allpotban. Ez lenne az: [link] A kulonbseg annyi lenne, hogy ebben 60GB hdd van 7200es, de 8mb cache-el, es 1Gb ram, az alap 512es egy 512es kingmax 400as life time garis rammal bovitve. Ja es nemet billentyuzetes, ha valakinek nem tetszik majd kicsereli, vagy kap hozza matricat. Es csak komoly ajanlatokat varok.
Igeny eseten van hozza Microsoft intellimouse explorer for bluetooth egerem, ez 10e lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest