- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
Aktív témák
-
Tchaby
csendes tag
Az IBM alaplapok sajátja, hogy táp áram alá helyezésével bekapcsol a gép.
Mivel halk tápom van nem vettem észre hogy a gép bekapcsolt és így tettem bele
a videókártyát. (Ja a procihütőt meg elfelejtettem bekötni.) Szóval valami kiment az alaplapon és azóta - ha előtte ki volt húzva a konnektorból - csak úgy tudom bekapcsolni, hogy a táp alaplapi csatlakozóján lévő zöld vezetkéket összeérintem egy feketével és rányomom a gép bekapcs gombját. - A csatlakozó az alaplapon van csak kivezettem a zöld vezetéket. - (Ekkor még csak a táp kapcsol be.) Ha ezután kihúzom a konnektorból a gépet, majd visszadugom akkor már a bekapcs gombbal is be tudom kapcsolni. Addig amíg a konnektorból nem húzom ki akárhányszor. Miért?
Gyanítom valami kondinak fel kell töltődnie mikor a gépet bedugjuk a konnektorba ezért pörög fel ilyenkor mindig a ventillátor minden gépnél, és ezt a felpörgetést nem csinálja az alaplapom. Lehet még ezzel kezdeni valamit? Ha van valami ötlet jöhet. Ide is: tsabyagod@yahoo.com Kösz
Aktív témák
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest