- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok. Tudom nem Thinkpad, de nincs kihez fordulnom, ezért a ti segítségeteket szeretném kérni. Van nekem egy Thinkcentre Tio22gen3 monitor, amihez egy mini thinkcentre 710q pc tartozik. Ugye ez kompakt kis gép, szinte csak egy kijelző.
Cpu: i3 7100t, 4gb ram, 128gb samsung ssd, fhd hibátlan kijelző stb...
Kérdésem az lenne mennyiért tudnám eladni? Állapota újszerű.[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy van nekem egy w520 gépem, és számomra tökéletesen megfelel mindenre, 1 dolgot szeretnék csak javítani rajta, az pedig a kijelző.
Jelenleg egy 1600x900 kijelző van benne, és szeretném cserélni fhd-ra.
Na, a baj itt van, mert volt szerencsém kipróbálni a gyárilag ezekbe szerelt AU OPTRONICS B156HW01 V.4-et, hát és hogy is mondjam, számomra katasztrófa :(
Agyon szaturált, rettentő erős szinekkel dolgozik, bár a videók ( youtube) gyönyörűek rajta, de sima mezei felhasználásra számomra használhatatlan lenne ( főleg a piros nagyon erős)
Kérdésem: Tudnátok ajánlani valami más kijelzőt, ami belepasszolna? Jó lenne, ha matt lenne, és nem fényes.
Az infom csak annyi, hogy 15,6 40pin-es kellene, de gondolom ebből is van sok féle.
Köszönöm előre is :) -
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a napokban hozzájutottam, egy újszerű, nagyon megkímélt állapotú Thinkpad T60p-hez. Amikor bekapcsoltam, egyből láttam, hogy a kijelző valami eszméletlen gyönyörű képet produkál, és kutakodni kezdtem. Kiderűlt hogy Ips kijelző van benne, olyan fényerővel, színekkel hogy majd kisütötte a szemem
Kérdésem az lenne, ennek mennyi most a piaci ára? Sajnos mindenhol csak sima t60 van, p-s verzió sehol...
Amit tudok róla:
- újszerű állapotú, angol bill, de újszerű, kopásmentes
- 1600x1200 BOE-Hydis HV150UX1-100 ips kijelző 15"
- gyári alaplap, gyári mindene - ATI FireGL V5200 (256 MB dedikált VRAM)
-Proci T2500, illetve 1gb ram, de ezek nyílván bővíthetők..Nagyon gondolkodom, hogy nem adnám el, mert egyből megfogott, de azért kíváncsi lennék...
Köszönöm előre is... -
tag
Sziasztok. Még mindig küzdök ezzel a bluetooth led gondal
A jó öreg t61p-nél valamiért nem működik a bluetooth led visszajelzés, és nem jövök rá, egyszerűen mi lehet a baja
Minden megy hibátlanul a bluetooth is, de a led soron a wifi mellett lévő visszajelző led, az istenért nem akar működni. Már újra raktam a rendszert, szalagkábelt, invertert cseréltem de semmi
A biost is frissítettem, illetve természetesen minden be van kapcsolva úgy ahogy kell, de már megöl az ideg. Tudom sokan azt mondanátok, mit foglalkozok vele, ha működik, de engem marhán idegesít.
A sejtésem szerint alaplapi bibi lehet. Ha áramtalanítom ( töltő, akku ki ) és beröffentem akkor felvillan 2-3s-re az is, de aztán semmi.
Ha van köztetek szaki,és tudja a megoldást, kérlek segítsen, nem leszek hálátlan ígérem... -
tag
válasz FoxiestFox #92421 üzenetére
ohh. kérlek bővebben egy picit, mert annyira nem értek hozzá
-
tag
Sziasztok. Feltettem a jó öreg t61p-re a win 10-et, és minden tökéletesen megy, kivéve a bluetooth. Maga a bluetooth is jó, de az istenért nem akar vilàgìtani a visszajelző ikon, ha be van kapcsolva. Hotkey, fn+f5 megy tökéletesen...
Van valami ötletetek? -
tag
válasz FoxiestFox #72750 üzenetére
08.09
-
tag
válasz FoxiestFox #72748 üzenetére
Az már nem sajnos A reball után majd 1 évig ment, és végűl megint megadta magát DE ekkor pont hozzá tudtam jutni poton pénzért egy komoly felépítésű t61p-hez, csak a külseje volt lelakva. Így megvettem azt, amiben full gyári volt minden és sose volt szétszedve Kettőből csináltam eggyet, és cserébe lett egy rakás alkatrészem is. Rossz alaplapot meg eladtam 3500-ért Na ez azóta is megy és rev2-es fx 570M van benne Mivel javítva sose volt így bízok benne
Egy dologra figyeltem, ezt már mx4-es pasztával raktam össze annó. 68 fok fölé sose ment eddig a vga...[ Szerkesztve ]
-
tag
Üdv. Van itt még valakinek működő T61p-je, vagy egyedűl maradtam? Viccet félretéve, most készülők zsanért rendelni, és az lenne a kérdésem, hogy aki rendelt már ebayről, tud ajánlani olyat ami bevált, vagy mindegy melyiket veszem? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz FoxiestFox #53539 üzenetére
Az is elég lenne nekem X220-on krómnak nézem... De mindegy is a felirat a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz FoxiestFox #53534 üzenetére
Hogyne, teljesen hibátlan Csak zsanért akarok szerezni, meg most megtetszett a t500 burkolata Nézegettem a barátnőm x220-át, és tök szép rajta a króm lenovó felirat, mondom de jó lenne a T61p-re is ilyen Innen az ötlet..
Amúgy ha passzol a burkolat, akkor ha van valakinek vevő is lennék egy szép darabra -
tag
Üdv. Érdeklődnék, hogy T61p-re rátudnék tenni egy t500-nak az Lcd külső burkolatát? ( Azon van Lenovo felirat ) Szerintem eggyeznek a méretek, és zsanérok is, de azért megkérdeznélek titeket is
Amúgy a Lenovo feliratot hiányolom a kis t61p-ről, és ezért cserélném le. Kizárólag csak a külső burkolatot, belsőt nem.... -
tag
T61 boist lehet visszafele is frissíteni?
-
tag
válasz donjohnson #50758 üzenetére
Srácok, van ugye egy T61-em, mostmár mondjuk T61p-m , de nem is ez a lényeg, hanem hogy van benne egy hely a wifi mellett. Oda mit lehet rakni? Vagy minek a helye? Csatolok egy képet, hogy értsétek miről is beszélek
[ Szerkesztve ]
-
tag
Üdv. Van nálam egy zsír új G580 Gép. Kérdésem az lenne, hogy mivel 2 vga van benne ( intel hd, nvidia gt ) hogyan váltják egymást? Ha jól olvastam, akkor automata, valamiféle nvidia optimus-nak köszönhetően, de inkább rákérdezek itt is, hátha van valakinek ilyen gépe...
-
tag
válasz donjohnson #50157 üzenetére
Nem akarok váltani, csak filózok... t61 nekem mindenre elég, csak a vga-t turbóznám, ha lehet. Ha nem marad minden így....
-
tag
válasz Tikakukac #50151 üzenetére
Őszinte leszek hozzád. A Vga maga erős hidd el, de a Win aero szinte felzabálja mind a 128 mb, ha ezt, meg azt megnyitsz, használsz...
u.i: nem kapcsolom ki a win aero-tAmugy szerintem, mint olvasgattam, azért nem lehetséges, mert az eggyik 64bit-es, a másik meg 128bit, ha jól olvastam... Na mindegy, a kiváncsiság nagy úr
U.I : Halott quadro fx 570-es lappal mennyire érdemes foglalkozni? Meg lehetne csináltatni azokat még normálisan?
-
tag
válasz Francia91 #50147 üzenetére
Lenne egy nagyon h*lye kérdésem. Röviden: A VGA memóriát kitudnám cseréltetni 128mb-ról 256 mb-ra? Arra gondoltam, hogy veszek egy hibás lapot ( quadro fx 570 ) és abból valamelyik profi szakival megcsináltatom ezt az agyműtétet. Persze csak ha lehet, és működne a dolog.... Tudom,hogy igen nyomi vagyok, hogy ilyen jár a fejemben, de a 128mb kevéske...
Ha van profi köztetek, várom észrevételét, hogy megoldható lenne-e..
Ez helyett kellene ( nvs 140 128mb )[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Shatterstar #50083 üzenetére
SSD-t fognak javasolni, bár én nem azt vettem mert méreg drága. Én egy WD Black Scorpio-t vettem ( Sata II - 7200 ) Sata II - 3Gbs adatátvitel a 7200 pedig a fordulat. Mondjuk jó lenne tudni milyen laptopba akarod....
-
-
tag
válasz Francia91 #49926 üzenetére
Hát ha olyanod lesz, akkor az veri majd, tuti De addig is, szerintem ez egy nagyon jó teljesítmény egy 2008.08-as T61-től ( Quadro 140m már A2 rev. )
Viszont lenne egy kérdésem. Az létezhet, hogy az én Samu kijelzőm WSXGA+ ? Aida azt írja...
Tipus: Samsung LTN154P2-L05Szerk. Élményindex képet nem dobnál fel te is, ha megkérlek?
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
tag
válasz donjohnson #49918 üzenetére
Hát én annyit tudok ebben segíteni:
T9300 Win élményindex : 6,1
Core i3 ( mobil ) Win élményindex: 5,9Többit sajna nemtudom...
[ Szerkesztve ]
-
tag
Ehhez mit szóltok, működhet a dolog? Zsanér rőgzítés
-
tag
válasz audi100td #49498 üzenetére
T61-ben melyik a legjobb kijelző? Nekem most Samu van, de nem vagyok odáig érte...
Minképp matt-ot szeretnék és LG-t, csak nem tudom melyik az igazi, aminek tényleg szép szinei, illetve képe/fényereje van...
15,4 a kijelző méret 1680*1050 - ez van most: Samsung LTN154P2-L05
Talán ez: LG-Philips LP154W02-TL10...?[ Szerkesztve ]
-
tag
Valaki nemtud profi hővezető thermal pad ( gap pad ) -ot eladót? Vram-nál szeretném lecserélni majd...
-
tag
Ha cserélek cpu-t a T61-be akkor elég ha letisztítom a cpu, ill. gpu ( nvidia 140m ) felüleletét, majd újra kenem finoman pasztával ugye? Esetleg még megnézem a ventit, mennyire van elszennyeződve... Jaa, azt hol tudom megnézni,hogy mikori gyártás? Előre is köszi a segítséget...
-
tag
Sziasztok. 1066Mhz Fsb-s procit T61-be lehet? ( T9400 ) Vagy csak szigorúan 800Mhz?
Illetve még egy kérdésAz Nvidia Quadro 140-nek, nem lehet adni több memóriát virtuálisan? Megy eredetileg 128MB van, de igen ki is használja, szerencsétlen Úgy mint az Intel HD VGA-nak is lehet adni.....
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Gondwana #49123 üzenetére
Ilyen cpu-t még nem láttam eladóba, nyilván egy vagyont nem ér meg nekem sem. Kérdés az, hogy mennyivel lenne jobb/gyorsabb.. Nekem Nvidia-s a gép, és higgyétek el karcmentes, és újszerű, nagyon szeretem... ModBios amugy sikerűlt, Security Chip-et kellett kikapcsolni...
-
tag
Nemtudjátok véletlenűl, hogy melyik volt a legerősebb proci a T61-be, amit valaha lehetett kapni? Nekem most T7500 van ( 2,2Ghz ) de láttam már 2.5-öst is, és sokan bontanak ilyet, filléres a proci csere.... Ha érdemes egyáltalán persze
-
tag
A régi Thinkvantage toolbox nincs valakinek meg véletlenűl?
-
tag
válasz Francia91 #49050 üzenetére
Na valami ilyesmit olvastam én is... Nagyon hálás vagyok a válaszodért, hogy megerősítetted a gyanum, hogy nincs sok különbség.... Mert azt sem akarom, hogy veszek sata2-őt aztán semmi változás...Majd inkább akkor gyüjtögetek ssd-re, de nemtudom hogy a t61 alaplapja mit szól hozzá
-
tag
Ma megpróbáltam beletenni a T61-be egy Velociraptort, de nem jártam sikerrel Igen duci a rapi... Viszont olyan kérdésem lenne, hogy most a gyári vinyó van benne ( WD 80GB WD800BEVS ) és ez ha jól látom sata1-es ( 150mb ) Ha tennék bele egy sata2-es vinyót, érezhető lenne a különbség? Tudom-tudom ssd... de érdekel a sata2 is...
[ Szerkesztve ]
-
tag
na, nagynehezen sikerűlt a regedit-es megoldással Mindenkinek köszönöm a segítséget, igazi úriemberek vagyytok
Jaa, és ha van Szaki, aki Győri, kérem jelentkezzen ( T.bányai már van, de Győr közelebb lenne )
Mégegyzser köszi szépen...
-
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni, mert minap egy t61 tulajdonos lettem, és lenne 1-2 kérdésem.
- Thinkvantage gomb az istenért nem akar működni ( hiába nyomogatom nem csinál semmit ) Win7 van fent, Lenovo Solution center fent van, de a gombal nem indul, csak ha külön indítom ( esetleg vaalahol be kell állítani azt a kis kék gombot, hogy mit szeretnék hozzáadni? )
- Zsanért szeretnék cseréltetni, ezért ha van köztetek szaki, aki Győri vagy környéki, akkor kérem jelentkezzen
- Támogatja ez a noti a DDR2 800mhz ramot? ( 4GB szeretném bővíteni )
- Szeretnék bele egy WD Velociraptort, az gond nélkűl be lehet rakni?Amúgy a kis gép hibátlan, és teljesen karcmentes, egyedűl a zsanér van oda kicsit....
Válaszotokat előre is köszönöm szépen, és elnézést a sok kérdésért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- DIGI internet
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amatőr csillagászat
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest