- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagy is, gyors is ez az új SSD
- Androidos fejegységek
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
havri1
üzenetére
Ez az i5, "pasztázatlan" kivitel, auto venti beállításokkal. Ez se vészes, a hőmérsékletek szépen beálltak már, olyan ebből nem lesz, mint a te hőmérsékleteid.
Valami van a gépeddel vagy az i7, ami közbeszól!
**Vagy az is lehet, hogy az aida teszt nem teljesen tükrözi a valóságot és aida-ban még neked is jó, csak az életben melegszik. Játékot sajnos nem nagyon tudok tesztelni, ami kimelegítené szerintem.
Vagy valami hűtőd nem fekszik fel, vagy paszta levegős, vagy a hőcső hibás. Vagy ilyen az i7 erőmű, ami telitolja hővel a belét a gépnek.
i5 powa
Ez azért annyira nem betyárosan hangos így és nem is melegszik, az extra erő meg nem kell semmire számomra éppen, illetve van egy asztali izomkonfig, ami ha valami megváltó erőre van szükség, akár be is indulhat, növelni a villanyszámlát. 
(#91849) FoxiestFox: Igen, talán a te javaslatod nyomán jutottam el én is ehhez. Mondjuk az elején féltem, hogy a csapágyakat hamar kinyírja, de nem folyamatosan megy így, csak ritkán és eddig bírja. Amúgy meg az új venti egyszerűbb, mint az alaplap.
-
csubuka
addikt
válasz
havri1
üzenetére
W520 nálam is (i5-2540, k1000m Quadro).Elsőre mégis a ventikiakasztást (~4500 rpm) népszerűsítendő mutatok egy kiakasztott ventit fotót (csak extrém igénybevételnél cisnálok ilyet amúgy). A dedikált GPU van az aida-hoz társítva, szóval azzal mér, mondjuk valamiért nem látszódik a GPU hőmérséklet, hiába az az aktív GPU. Ezzel még szórakozok egy picit. Soha nem volt pasztázva.
*Lehet ez valamilyen bug és hiába úgy mutatja a tálca ikon, mégsem az az aktív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez azért annyira nem betyárosan hangos így és nem is melegszik, az extra erő meg nem kell semmire számomra éppen, illetve van egy asztali izomkonfig, ami ha valami megváltó erőre van szükség, akár be is indulhat, növelni a villanyszámlát.