Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
és (#90627) Chaser
Sejtem én, hogy igazatok van. Miután rommá szedtem párszor a héten, nem lesz gond belenézni ismét. Bár a hűtőcső alapján, csak a cpu van hűtve, ergo nem lesz benne dvga. Logikusnak logikus, de persze bíztam benne, hogy én vagyok nem hozzáértő. Még futok pár kört szoftveresen, de akkor úgy fest ennyi, amit ki lehet hozni belőle. (Elég masszív vasnak néz ki egyébként. A bill hibát leszámítva és dvga hiányát betudva, nem rossz gép ez. Volt már nálam pár sokkal újabb és silányabb noti...)
A kiegészítő gyári szoftverek közül, mi az ami fontos/ajánlott? Mert kb mindent felraktam, de rendszer lassításán kívül semmi előnyüket nem látom.
Köszönöm a segítségetek!Szerk:
(#90630) fungi Köszi! Átnyálazom ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Elite: Dangerous
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Könyvajánló
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest