Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
thomasrc
üzenetére
többfajta mechanikával szerelik a billzeteket, legalább 3 féle 420-as van, de inkább 4, múltkor volt itt 3db 1-2 hiányzó gombbal, de a 3-ból nem tudtam egy teljeset összerakni

rá kell kérdezni hogy genuine lenovo? ha igen, akkor utólag lehet reklamálniTubi2 ne félj tőle, nem harap
láttam már 3m-es megoldást, jobb mint a gyári kb
gyári újról annyit, 1 év után intenzív használat mellett már akár erősen fényes, a 3m ezzel szemben nem, tehát ha egy szétkopottat is veszel és matricázod vele mindenféleképp jól jársz - most meg nem mondom ki árulja aprón, de megtalálod, kifejezetten adott géphez készítik a matricákat, tehát méretpontos és még a track körüli gombvigásokat is ugyanúgy követi -
alfánál szépek vannak egyébként, én nem gondolkodnék rajta, csak annyit mondasz neki olyan hátuljút küldjön ami nem lyukacsos ha van még, még ha chicony is elég jó komfortérzetet ad úgy
később meg matricázod ha szétfényesedikszerk: jah igen, west árulja

pad matricát is láttam már 420-ra, az mondjuk nem olyan szép, legalábbis erősen látszik hogy nem gyári megoldás, de legalább nem is foszlik le mint a gyári "rücskök"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- World of Warships
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest