Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qnadam

veterán

válasz tototos #81558 üzenetére

t420s van barátnőmnek, azzal tuti van hang. w520 dettó, t510 most pont nincs kéznél, de elég hamar azt is tudjuk tesztelni.

Chaser: valakinél ugyanilyen konfigot láttam hirdetésben 80-ért is, viszont alfáék visszavették az x201-et :)

déltájban már csak két darab volt, az egyikben nagy akksi, és összességében talán szebb állapotban volt (kinyitva szinte mintha új lenne az egész, kívül is egész szép, pici kopás a sarkokon, és egy matrica durva nyoma felül, kb mintha egy pötty technokol rapiddal tették volna rá, és azt próbálták volna levakarni :W belül crucial c300.
    a másik egy picit viseltesebb volt (de bőven elfogadható az is), viszont nincs az a durvaság a tetején, annak hatcellás akksija volt, és samsung 470 ssd.
    előbbit vettem, pedig a kisebb akku volt a vágyam inkább :) érdekes, hogy a nagy akksi nem lötyög, a kicsi igen. de azt nem tudom, hogy a géptől függ-e, nem álltam neki cserélgetni. de a másodikat is érdemes lehet megvenni, szép állapotban van az is.

terhelés nélkül is elég csendesnek tűnik a gép, lehet hogy fel se teszem a tpfc-t :D a tapipad gombjainak megoldásával nem vagyok még kibékülve, de ennyi belefér.

• Tim82

félisten

válasz tototos #81558 üzenetére

Azzal 100%, hogy megy, ugyanilyen generációs, integrált GPU-s HP EliteBook-ok kapcsán olvastam csak olyan panaszokat, hogy ott nem működött DP-n a hang.

(Ott sem tudom, hogy nem user error volt, ezzel kapcsolatban csevegtem pár hónapja pár emberrel a Milyen notebook-ot vegyek?-topikban, akkor Aggregátor fórumtárs letesztelte a kérésemre, hogy integrált GPU-s T410-nek pl. megy a hang is DP-n.)

#81561: az X301 meg a T400-zal, T500-zal egy generáció és chipset, nem csoda, hogy nem ment DP-n a hang.

Új hozzászólás Aktív témák