-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Jó hát ha így nézzük az más
Nem állítottam,hogy alien technology a TP-k alapja,de a legutóbbi szériával kapcsolatban nagyon sok helyen panaszkodnak ami szerintem már túlzás! Még a legjobb típusok közt is biztos voltak amik idő előtt elhullottak,de amit az utóbbi gépek csinálnak az kriminális. És még mindig üzleti modellekről beszélünk amiknél ez nem fordulhatna elő ilyen nagy számban 
Szerk: btudos: Most is vannak olyan szerencsés arcok akik kifognak egy-egy hibátlan példányt. De ez manapság már egyre ritkább...
Egyszer beírtam ide,hogy nálam egy TP minimum 10 évig üzemeljen zökkenésmentesen, mire többen is lehurrogtatok,hogy ne vicceljek már ezek előbb halnak meg
Akkor módosítanék: Jelen pillanatban még a kerek 5 évnek is örülnék mert ezektől már az is csoda lenne 
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem állítottam,hogy alien technology a TP-k alapja,de a legutóbbi szériával kapcsolatban nagyon sok helyen panaszkodnak ami szerintem már túlzás! Még a legjobb típusok közt is biztos voltak amik idő előtt elhullottak,de amit az utóbbi gépek csinálnak az kriminális. És még mindig üzleti modellekről beszélünk amiknél ez nem fordulhatna elő ilyen nagy számban 
Akkor módosítanék: Jelen pillanatban még a kerek 5 évnek is örülnék mert ezektől már az is csoda lenne