- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
Tömören: sz@r (abb, mint a Dell).
Ha visszakeresel, láthatod, hogy elég sok probléma adódott ilyen téren, pl. egy-két éve még a helyszíni garis gépeket is be kellett vinni a szervizbe, mert azt mondták, hogy 100km-en túl nem utaznak. Hogy most kijönnek-e érte bárhová Mo. területén, azt nem tudom, de erősen kétlem.
Nekem is helyszíni garis gépem van, de amióta különvált a lenovo honlapja, azóta pl. szervizbe cipelős garit ír ki... Jeleztem a problémámat a központi, Mo-ig garival foglalkozó személynek emailben -, de nem lett kijavítva... A belső nyilvántartás jól mutatja elvileg, de az ügyfeleknek szóló lekérdező oldal szarul. Ezzel csak az a probléma, hogy állítólag nem minden szerviz tudja megnézni a belső nyilvántartást...
Az utóbbi időben kollégáknak a smartservice céggel viszont jó tapasztalataik vannak szervizügyileg.
Egy biztos, ha fontos a minél teljesebb körű jótállás és a valódi NBD garancia, akkor az én véleményem, hogy ne Thinkpadot válassz. Legalábbis Magyarországban ne. Nekem többek között azt hiszem, hogy ezek miatt a következő laptopom nem Thinkpad lesz, hanem 90%, hogy Dell.
-
Dhampir
félisten
válasz
_adaml21_
üzenetére
A Mysoft honlapján találtam az alábbi információkat.
LENOVO THINKPAD - Szervizgarancia
Az ügyintézéshez szükséges dokumentumok
Számlamásolat
Jótállási jegy
Aloha Informatika Kft.
06 (1) 361-42-60
1117 Budapest, Irinyi József u. 30.Menete
Be kell vinni a hibás készüléket a márkaszervizbe.Erről az Aloháról azt kell tudni, hogy egyszer bevittem egy új ProBookot hozzájuk, mert a műanyag keret nem illeszkedett rendesen a kijelző körül. 1-2 napot pihent náluk a gép, mikor elmehettem érte, de azzal hajtottak el, hogy nem tudnak vele mit csinálni. BKV bérletem nem volt, kilométereket gyalogoltam az éppen akkor "csúcsra járatott" nyári kánikulában. Kösz... A HP vagy két hónappal később hívott fel, hogy miben tudnak segíteni.
Lehetséges, hogy a Lenovo gépeket komolyabban veszik.
Azonban a Lenovo Ideapadek ingyenes háztól-házig szállításos garanciával rendelkeznek, legalább nem neked kell talpalni vele.
A Lenovo tudásbázisában az összes szerviz fel van sorolva.
Eszerint szerencsére nem csak az Aloha létezik.A Dell garanciájának és az ügyfelekhez való remek hozzáállásának nincsen párja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- BestBuy topik
- Yettel topik
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest