- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Androidos tablet topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Porszűrő tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
én fejlesztek, nekem az 1920 az már túl nagy, az 1600-as meg még kicsi, az 1680 ideális.
sebesség jogos, bár nekem nincs gondom vele. a memória 8GB-is bővíthető, az a userek 99%-ának elég, akinek nem, annak pedig a 16GB is kevés
ami lassabb, az a vinyó, de arra meg veszel 25-ért egy 128GB-os SSD-t, berakod a vinyó helyére, veszel 4000-ért egy hdd caddy-t, és a gépben lévő 2-300 GB-os vinyót bepattintod a DVD helyére.elromlásról nem tudok nyilatkozni, nem találkoztam még vele. a billentyűzet, a tapipad és a palmrest kopott ki nekem, meg a zsanérok lazultak le, de azokat gariban cserélték a lejárat előtt..
szerintem 2-3 évet még gond nélkül elmegy, addigra meg már úgyis lassú lesz. az utódon én is csak azért gondolkozom, mert nekem a fejlesztéshez nem ártana 16GB ram és gyorsabb proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ami lassabb, az a vinyó, de arra meg veszel 25-ért egy 128GB-os SSD-t, berakod a vinyó helyére, veszel 4000-ért egy hdd caddy-t, és a gépben lévő 2-300 GB-os vinyót bepattintod a DVD helyére.