Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• audi100td

nagyúr

válasz lapa #30906 üzenetére

Az emberünk ott azt próbálta bizonygatni, hogy mozgatásra eltűnik a hiba, hogy ez mennyire volt tépés a videó alapján nem tudom megítélni, de szvsz ennyit ki kéne bírnia egy laptopnak, főleg egy thinkpadnek. Másrészt nem hinném, hogy ráálltak vagy folyton tépték volna a fedlapot és azért lett ilyen, ha megnézed azt a 15 oldalas thread-et, láthatod, hogy rengeteg panasz érkezett a problémával kapcsolatban, céges beszerzésekről is beszámoltak, nem hinném, hogy mindenki ugrált volna a laptopján. Sokan a második esetet már gari lejárta után észlelték, nem azért de ilyen hiba esetén elvárható lenne egy visszahívás, meg mondjuk a fedlap fémre cserélése.

"azt sem tartom kizártnak, hogy egyszer-kétszer sikerült speedből úgy kinyitni, hogy a bal pöcök még fogott..."

erre is csak azt tudom mondani, hogy ennyi embernél kizártnak tartom és ne felejtsük el, viszonylag ritka szériáról beszélünk

Szerencsére az X201 is még fém, X220-nál nem tudom mi a helyzet.

brd: X szériával még nem volt eddig gondom, illetve nem hallottam komolyabb szériahibákról. Az a gond, hogy nem igen van alternatíva.

Új hozzászólás Aktív témák