-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi a tippet, de nem megy, amit írt, hogy le kell tölteni valami KB93 mittudoménmit, azt leszedem, elindítom és nem kompatibilis az én rendszeremmel vagy mi.
És folyamat csak baszogat, hogy aktiváljam.
Le akartam szedni a legójabb izékat, de az se ment.
Akarta ellenőrizni, h eredeti-e de az se és beadta, hogy megvehetem 130 vagy mennyi euróért.
Most mit csináljak, várjak én is?
Mert azt írja ki, hogy így nem működik néhány cucc rendesen...
Jó ez azért, hogy eredeti és ilyenekkel baszakszik

-
Dr. Akula
félisten
válasz
Shadowfax
üzenetére
Előfordulhat hogy majd megoldódik magától, nekem az asztali gépen full gépcsere (core2 >> i7 váltás, alaplappal együtt, és a Vista reg alplaphoz van kötve) után kb. 1 hónapig dobálta az aktiváld most, meg sikertelen aktiváció feliratokat, mert a termékkulcs foglalt (ja, az előző gépem által), aztán egyik nap arra ébredtem hogy "genuine microsoft software" fogad. Végül csak rájött magától is.
Most a notin nekem is újratelepítés volt, recovery lemez híján a dobozos Ultimatet raktam fel a noti Business kulcsával, és pampog hogy sikertelen reg. Hát most várok hogy ez is megoldódjon.
Remélem egyszercsak megérkezik a gyári recover lemezem is, akkor megint reinstall lesz. Most mindig telefonálgassak az MS-nek? Lófaszt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Remélem egyszercsak megérkezik a gyári recover lemezem is, akkor megint reinstall lesz. Most mindig telefonálgassak az MS-nek? Lófaszt.