-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
scarbantia
üzenetére
Szia! Jól összeszedett írás, de sajna csak akkor lenne életképes, ha a vezérlőt sikerülne resetelned...
Csináltam ilyet már három alkalommal, de csak egy T410 gyári 9cellás akkuval lett "használható" a végeredmény.
A használható alatt azt értem, hogy sehogysem tudtam rávenni, hogy felfogja a vezérlő, hogy új cellák vannak benne, így ugyanúgy 60-70% elhasználódást érzékelt(pontosan nem emlékszem már), ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy 30perc alatt lemerült 7%-ra, utána ezen a 7%-on még elketyegett 3órát... Aida osd-vel kiírattam a cellafeszkót és az alapján figyeltem, hogy 10v alá ne merüljön.
A másik két akku ugyanígy nem fogta fel az új cellákat, de ott nem állt meg a merülés 7% környékén, azok kikapcsoltak. Hiába próbáltam az akkukat Power Managerrel nullázni, eredménytelen volt.
Láttam én is egy csomó Youtube videót, hogy mindenkinek sikerült, sőt még olyat is, hogy a tervezettnél nagyobb kapacitásút jelzett az akkura, de szerintem otthon ez kivitelezhetetlen... -
válasz
scarbantia
üzenetére
Csináltam ilyet réges-régen, meg itt többen mások is.
Soha többet!
Ha valakinek van egy régi kincse, amit mindenképp életbe szeretne tartani, vagy muzeális gyűjtemény akkor hajrá.
Napi használós gépnek eszetekbe se jusson! -
Fifi
őstag
válasz
scarbantia
üzenetére
A kérdés már csak az, hogy ki fogja ezt megcsinálni és mennyiért.
Várom az ajánlatokat.
-
Kbali
nagyúr
válasz
scarbantia
üzenetére
Ehhez azért elég profinak kell lenni, hogy ne robbantsd fel a házat

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Házimozi haladó szinten
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő