Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picco

addikt

válasz vicze #112729 üzenetére

ezert irtam hogy elvileg...aztan majd meglatjuk. :F

alaplap tervezessel nem ertek egyet(de legalabb nem is ertek hozza :D), azt mondod hogy lesz olyan generacio aminel az alaplapot nem lehet teglalap alakura tervezni ugy hogy az a 4 port egy helyen maradjon, a cpu pedig +-1cm-n belul? majd segit nekik az AI tervezo progi, a meretnek elegnek kell lennie.

amugy en sem adnek 30%nal tobbet ra hogy ez a koncepcio sikeres lesz, DE ok az egyetlenek ebben a szegmensben akik tenyleg arra torekednek hogy minden cserelheto es szerelheto legyen, illetve kiadjak hozza az alaplap tervrajzat is. ((nekem az is tetszik hogy direkt ugy keszult hogy az alaplap hazbol kiveve egy 3D nyomtatott hazba berakva hasznalhato legyen illetve komponenseknel figyeltek ra hogy lehessen hasznalni linux-al is.))
    az idozites is tokeletes velemenyem szerint, global warming/climate panic, csapbol is ez folyik ami sokat tolhat a szekeren...((tesla sikerere sem adtam volna sokat 03/04 kornyeken, aztan megis, bar ez eleg sarkallatos problema mert sokkal nagyobb problemara hozta el a megoldast.))

mindenesetre most majd kiderul hogy tenyleg mindenki aki forumokon sir ezt akarja vagy 3mm/150g vekonyabb/konnyebb eldobhato laptopot. :U

Új hozzászólás Aktív témák