- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
Igen, ez a fő baj szerintem.
Hiába van egy-egy jó mese a TV -ben, már mese közben is vannak reklámok, ráadásul a tipikus agyrohasztó, megvezető fajták..Ráadásul pár percre elfordulsz, és máris egy olyan hülye mese megy, amitől aztán rosszat álmodik, vagy csak szinplán téves világképe alakul ki..
Szóval jelenleg nálunk is bannolva a TV. vannak mesék DVD-n, azt lehet nézni, de TV kizárva a gyermek életéből.
Amúgy a tapasztalat hasonló... 1 nap hiszti, de azóta már nem is hiányzik neki, helyette elfoglalja magát mással.
Előtte meg ment a hiszti meg a durcázás, mert neki "lellikelly kiscipő" kell.. no comment.. egy darab kínai műanyag zar 15.000Ft -ért..
-
g.gergo
senior tag
Az a baj ezzel, h jó-jó, még pici a gyerek, meglehet neki magyarázni, h miért jó ez így a neked gyerekem (TV nélkül), de amint korosabb lesz, sajnos őt is be fogja szippantani a TV, m sajnos elkerülhetetlen. Ezzel nem azt akarom mondani, h rossz amit csinálsz, csak én így látom.
Viszont tényleg vannak olyan mesék, amik nem éppen olyan gyerekeknek való, akiknek szánják, de ha van egy csöpp esze a gyereknek, és a nevelés sem siklik félre, persze ha egyáltalán nevelik a gyereket, akkor azért elfogja tudni határolni a dolgokat. Nekem a Tom & Jerry volt a kedvencem, néztem ha kellett ha nem, és mégsem adtam senki kezébe még dinamitot és senkit nem döngöltem bele a betonba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest