- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lapa
veterán
ami gépből van az el is romlik. főként a vinyó mehet balra el, esetleg a venti beáll idővel. emellett gyakorlatilag bármi megtörténhet, de kisebb a valószínűsége úgy gondolom.
elég kevés embertől hallottam a tévé kitiltását eddig. nekem kicsit sumákolnom kellett, gazdasszony nehezen viselte először. úgy kezdődött, hogy először a magyar adókat nulláztam a nagy tévén, cserébe lett műholdas ingyenes. mivel gazdasszony németes, ez egész tűrhető volt. a tuner a gépről ment, de inkább sorozatokat néztünk, nem volt már annyira háttértévézés. ez még win alatt volt, távirányítóval, mindennel. annyira nem néztük sokat, mint korábban. én élből nemigen nézek, a németből is egy életre eleget láttam zsenge ifjoncként. aztán kis szünet volt, mert linuxon nem indult el a notis műhold tuner. mostanra összehoztam, szóval ha nem is távirányítóval, de bármikor van tévé. szerintem van egy hónapja, hogy utoljára be lett kapcsola akár a notin, akár a nagy tévén. gyermeknek letöltöttem az összes klasszik magyar rajzfilmet, meg pár erkölcsileg értelmezhető cuccot (pl star trek ng, mindenféle tudományos cucc, walt disney). neki az lesz, meg német tévé ha nagyon akar. most a micimackóval van olyan kísérletünk, hogy minden részt leszedtem angolul is, felváltva kapja az ívet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest