-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
asszem megvan a bűnös...
a csavargatással függ össze. mivel bnőm még nem üzemelte be 100%-osan, csak itt ott hevert az ágyán, ide tette, oda tette, gondolom a sarkánál emelve és egyszer csak stabilizálódott a kontakt hiba.ellenkező irányba csavarva kijött, és bebootolt. talán ha az asztalkán használja, akkor ez a veszély nem fenyegeti. de lehet megcsinálom, csak tudnám mi lehet. el van repedve az alaplap...?
sajnos befürödtem vele, itta fórumon vertek át. valahonnan zalából postán küldte el, és arra hivatkozott, hogy nem tesztelte a gépet, csak bekapcsolta, hogy bootol-e. de képeket, videót küldött róla. 45 ezer Ft miatt nem autózok le oda meg vissza, hogy megnézzem. most ne menjünk bele a termékszavatosság kérdésébe se, küldtem neki is jogszabályokat, hogy mennyire vissza kéne vegye, de lepattant. most vagy megyek a rendőrségre, bíróságra és 45 ezer Ft-ért egy évig pereskedek és ráköltöm a többszörösét, vagy benyelem egy részét bukóba és kihozok belőle valamit
ha elbontom, a kijelzőkért 25-t kérnek, és nekem amúgy is kéne egy, mert eltörtem a hordozható monitorom, amiben ilyen FHD panel volt, a töltő 10 (gyári, 170W), a billentyű magyar és szinte új (8?),. a 2x4GB ram is még eladható, meg a 4 magos hűtő is. szóval a 45-t még meg is érné, amúgy elég fullos a gép. és még az is lehet, hogy egy alaplap cserét megérne. ha tényleg a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 3
- Senki sem töröl ennél jobban
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest