- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
nos vannak uj fejlemenyek. a masik vinyom (maxtor slim) is ugyanazt kezdte csinalni mint az IBM. gondoltam ez nem lehet veletlen. es mivel utaltal a homersekletre, ellenoriztem. hat es bizony nem birtam megfogni kezzel
szoval egyertelmuen tulmelegedtek a vinyok a rackekben. kiszedtem a hangszigetelesnek szant zsepiket (jo tudom elegge ratyi megoldas volt
) es leszedtem a rackek tetejet is. igy mar kezzel is megfoghatoak es nem melegszenek annyira. a hiba azota nem jott elo tobbet. a vinyokon lefuttatot tesztek ismet jo eredmenyeket hoztak. nem talalt hibat rajtuk az UBCD teszpriogijai kozul egy sem. illetve ami volt azt kijavitotta. ujboli lefuttatas eseten szinten nem volt hiba.
koszonom mindenkinek es vigyazzatok a vinyoitokra homerseklet ugyben is!
udv:pschio -
pschio
őstag
na senki semmi?
-
pschio
őstag
ja mivel ez lehet memoria problem is ezert egy memtestet is nyomtam. hiba nem volt.
-
pschio
őstag
sziasztok!
van nekem egy szinte vadonat uj IBM vinyom 80 gigas 2 mega kessel! a minap nem volt hajlando olvasni a gep egy nagyobb meretu fajlt (egy 400 megasat). mivel frissen csomagoltam ki es a jogokkal sem volt problema ezert probakeppen kicsomagoltam ugyan azt a masik vinyomra es keszitettem belolle sfv-t majd ezt az sft atmasoltam a masik nem olvashato fajl melle. es hat bizony crc hiba volt az eredmmeny. masolni is probaltam a rossz fajlt de 28%nal mindig kiakadt es furcsa hangokat adott ki a vinyo. ezutan kitoroltem a rossz fajlt ezt engedte. de nem hagyott nyugodni a gondolat hogy nincsenek biztonsagban az adataim. lefuttam az Ultimate Boot CD egyik legujabb valtozatat es a vinyotesztek kozul kivalasztottam az IBM-hez valot. Nyomtam egy full tesztet es ezt dobta ki nekem:
Bővebben: link
hat en megnyomtam a repairt ki is javitotta az eredmeny succesfull lett.
kivancsisagbol ujbol nyomtam egy full tesztet reboot utan persze. es ezuttal nem talalt hibat. kerdesem az lenne mi volt a problema? mi okozta? es hogy vigyem e vissza badsector panasszal? vagy ez nem az? koszi a valaszokat udv:pschio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mercedes topic
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest