Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Végigolvastam a topikot és érdekes. Sztem az sp1 mindenképp kell az usb2.0 hoz. Azt nem értem miért olyan bonyolult feltelepíteni mikor nekem olyan xp-m van amin rajta van az sp1.(a telepítőn) A HT ről meg annyit hogy nekem is volt vele gondom , de megoldottam. A Dazzle DVC II nek a gyári digitalizáloja nem megy ht vel. Erre más progival digizek és mással vágom ki a reklámokat( ha vannak). Viszont egyszerre digitalizálok, dvd kódolok,dvd-t írok,közben nyomtatok egy szines képet, és nektek iírom ezt a hozzászólást. Én nem kapcsolnám ki a HT-t. Nekem a prime 95 csak 50% ot mutat a tortuta alatt. Nem elképzelhető hogy ezek a terhelések fars értékeket közölnek velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Diablo IV
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest