- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mennyire is volt stabil, illetve a memóriának mennyire tetszik hosszútávon az 1,8V feszültség.
Nekem a 3200MHz cl16-os ramjaim 1,35V helyett 1,4V-tal mentek 3800MHz cl16-on, jelenleg mivel már 4 modul van a gépben, így 3733MHz cl15-ön. Magasabb órajelet 1:1 arány mellett a ryzen imc nem bírt. -
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
Még a DDR2-3 korszakban lehet, hogy csak én fogtam ki úgy őket, de szinte minden RAM csak annyit tudott, ami rá volt írva (akkor is, ha agyonfeszeltem és hűtöttem tesztképp).
Bár vannak furcsaságok. Akár olyan is, hogy X freki CL18-al nem boot-ol, de 16-al igen (biztos valami mem-vezérlő hülyeség, vagy valami auto sub-timeing lazul fel a kissebb CAS-el).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég legfrissebb, sokcsatornás termése Intel W790 vezérlőhidas alaplapokba való, és 6800 MT/s-os sebességig láttamozták.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest