-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsa
aktív tag
Igazából ez a hajó már elment, de köszönöm, azért megnéztem.
Annyiban más volt az esetem, hogy nem függetleníteni kellett, hanem az IMEI alapján történő blokkolásra/tiltásra kellett megoldás. Nekem már egyik kártyánál sem kérte a függetlenítő kódot.kokokka
Nem kért függetlenítő kódot, a szolgáltató blokkolta a készüléket IMEI alapján. Vagy az IMEI számon változtatok, vagy kifizetem a kötbért. -
Sgt. Chris
aktív tag
Ez szép és jó, de a 4. pont helyett egy másik ablak jön be:
- download latest verion and recovery
- reboot
- shutdownAz első kiválasztásával a wifire csatlakozva elkezd tölteni valamit a szerverről (gondolom Huawei), legalábbis próbál egy 10-15mp-ig, aztán kiírja, hogy "Getting package info failed", innen egy Cancel-el vissza tudok menni az előző 3 opcióhoz.
De ugye a reboot miatt ugyanott vagyok, a shutdown meg egyértelműen a kikapcs, ami megint csak nem cél.
Kár, hogy Huawei eRecovery helyett nem lehet pl SD kártyáról frissíteni vagy újra feltolni az Androidot.
Vagy hogyan tudnék máshogy eljutni a wipe cache, illetve wipe data/factory reset opciókig?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged