-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fzoli86 #1383 üzenetére
De akkor az értesítések között is van egy olyan sor nem? Márpedig akkor jogos hogy kiküldi, mert az app ikonja van előtte, jogosan gondolja hogy az az app küldte.
Az meg hogy mi kerül oda, szerintem nem nagyon állítható note4-en mostanában elég sokszor változik pont a mailek értesítési formája, és más global romon, developeren, illetve van hogy egyik hétről másikra átalakul.
Nekem most miuihu rom van fent, itt pont annyi értesítés van mint ahány üzenet. De volt régebben hogy 1-el többet rakott be, volt hogy az összesről volt egy, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- GAI: Poor Volta...
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Anker Zolo powerbank 20000mAh 30W - Pink
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest