- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kujbusferenc
csendes tag
Hali!
Először is minden tisztreletem a tiéd!
Életpájám: 12 évesen kaptam meg első 286 os gépem karácsonyra. Szilveszterkor már halott volt a vinyóm, mert kiváncsi voltam a belsejére
Szülő dorgálás és egyébb tényezők miatt 4 évig korlátoztam a bennem szunnadó szörnyet, 16 évesen gépépítésbe kezdtem, összeraktam első gépem, ekkor még a kábelek megfelelő helyre dugása jelentett nekem mindent. Ma 26 éves vagyok és sajnos nem javulok. 3 gépem van, 2 bent a cégnél, egy pedi itthon, a bentieket nem merem kockáztatni a számláz, készletnyílvántartó, stb dolgok miatt, de itthon bevállalós vagyok. Valamiért úgy gondolom, lehet pszichológia eset vagyok, de szeretem látni a gépem belsejét, valamiért megnyugtata
Céljaim, elképzeléseim: nem htpc, de silent és érdekes... szeretnék készíttetni 1 "C" alakú vas házat, melyen semmilyen burkolat nem lenne. a szabadság porral jár, ez nem érdekel, a silentet pedig a lakás levegő mozgása miatt nem tartom problémásnak, sőt! Tehát szeretnék egy "C" alakú vasat. széle lehet szögletes is, szeretném színre fujatni, és rá tudjam illeszteni az alaplapot valmint a dvd-t, vinyót és a tápot, ez utóbbiakat csak egy oldalról 2 ponton szeretném megfogatni. az alaplap hátsó lemezének és a kártyáknak viszont szeretnék egy szabványnak megfelelő hátlapot. Csupa lakatos és fényező munka
Mit gondolsz/ gondoltok??? Tud vki segíteni???? terv/kivitelezés
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest