- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kujbusferenc
csendes tag
Hali!
Először is minden tisztreletem a tiéd!
Életpájám: 12 évesen kaptam meg első 286 os gépem karácsonyra. Szilveszterkor már halott volt a vinyóm, mert kiváncsi voltam a belsejére
Szülő dorgálás és egyébb tényezők miatt 4 évig korlátoztam a bennem szunnadó szörnyet, 16 évesen gépépítésbe kezdtem, összeraktam első gépem, ekkor még a kábelek megfelelő helyre dugása jelentett nekem mindent. Ma 26 éves vagyok és sajnos nem javulok. 3 gépem van, 2 bent a cégnél, egy pedi itthon, a bentieket nem merem kockáztatni a számláz, készletnyílvántartó, stb dolgok miatt, de itthon bevállalós vagyok. Valamiért úgy gondolom, lehet pszichológia eset vagyok, de szeretem látni a gépem belsejét, valamiért megnyugtata
Céljaim, elképzeléseim: nem htpc, de silent és érdekes... szeretnék készíttetni 1 "C" alakú vas házat, melyen semmilyen burkolat nem lenne. a szabadság porral jár, ez nem érdekel, a silentet pedig a lakás levegő mozgása miatt nem tartom problémásnak, sőt! Tehát szeretnék egy "C" alakú vasat. széle lehet szögletes is, szeretném színre fujatni, és rá tudjam illeszteni az alaplapot valmint a dvd-t, vinyót és a tápot, ez utóbbiakat csak egy oldalról 2 ponton szeretném megfogatni. az alaplap hátsó lemezének és a kártyáknak viszont szeretnék egy szabványnak megfelelő hátlapot. Csupa lakatos és fényező munka
Mit gondolsz/ gondoltok??? Tud vki segíteni???? terv/kivitelezés
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest