Új hozzászólás Aktív témák
-
nec volt benne meg pioneer. a kis tekerő helyére én is azt akartam de nekem olyan van ami sipol ha magas a hőfok ésmivel levágtam az érzékelőt ezért sipolt ugyhogy kiszettem amugy rajtavagyok h szerezzek olyasmit mint amit mondtál!!!! Képet tudsz róla?
Jam a punditba csak félmagas kari jó mielött nagy vásárlásba kezdenél és abbol is pci megy bele nem pci-e amit érdemes az Powercolor 2400pro az egész jo bele egy dual core 2180al vagy c2dvel vagy albatron 8500gt vagy 8400gs vagy 8600gt vagy 6200az de a nyolcas széria PCIosba még nemjött be magyarországba. 2400prot meg az aquaban kapsz 13ezerért anyit megér de szerintem fölösleges mert a hd filmeket tökéletesen vitte 720p. És ha htpcnek használod a gépet akkor egy Imon távirányitó kötelező! Nagyobb táp nem kell bele mert böven elég a punditnak a 200watt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Akciókamerák
- Kedvenc zene a mai napra
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Androidos fejegységek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi