- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Üdv! Épülget a masinám
. Sok apró lépéssel egyre közelebb vagyok a célhoz.
A DVD meghajtó végül egy slim DVD író lesz, illetve már van. Elkészült a tartója is, már csak pozicionálni és rögzíteni kell. Az alu előlapot kétoldalas ragasztóval fogom rögzíteni. Gomb sajnos nem lesz rajta de szoftveresen nyitható úgyhogy ez nem gond.
Kész a fedél is és a rögzítése is majdnem. A gép hátsó részén bepattanó fülek fogják tartani, elöl pedig csavarozva lesz. Már csak két furat, beléjük menet és ez is készen lesz.
Távirányítót is szereztem hozzá, egy HP-t usb-s külső vevővel. Nem a legtutibb megoldás de legalább olcsó volt
.
Szerintem ezen a héten készen is lesz, képek akkor
Így félkész állapotban több "tesztnek" is alávetettem a szerkezetet. A hűtés nagyon jó lett. Az alaplap és a proci is 1-2 fokkal hűvösebb mint hagyományos házban, a vinyó meg egyenesen hideg, 25 fokos! Ja, és nem rezonál a HDD-től, pedig semmi rezgéselnyelő anyagot nem használtam, csak oda van csavarozva (mégis csak 3 mm-es alu hegesztve).
Remélem a DVD se fogja bebúgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Hálózatokról alaposan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest