Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
Sikerült a tegnap az Service Packot felrakni. Mondjuk BIOS-t és ILO-t már előtte frissítettem így sok minden nem maradt már ami firmware-es.
Elvileg ez a csatlakozó egy mini-SAS ami a hdd keretre megy rá.
Annyi érdekesség van még, hogy van benne 2db WD Black 500GB-os lemez. A másodiknak a kereten lévő hdd ledje folyamatosan villog. Az első világít simán.
Korábban a lemezek tükörben voltak az alaplapra kapcsolt B120i raid vezérlővel. Szétesett a tömb. Mondtam neki, hogy építse újra, de órák alatt sem sikerült. Adat alig volt rajta, talán 40GB. Miután mondtam neki hogy építse újra onnan érezhetően lassabbak a lemezműveletek. És most, hogy kikapcsoltam a RAID vezérlőt, még mintha mindig a lemezzel szórakozna, pedig már BIOS-ban lekapcsoltam. Legalábbis pont ugyanígy villogott akkor is amikor próbálta a tömböt újraépíteni...de nem sikerült neki. Emiatt RAID-et kiakapcsoltam aztán most épp egy XCP-ng van rajta szoftver raid alatt.
Közben kerestem egy leírást. E szerint épp megy a Rebuild. De miért ? Ha már kikapcsoltam a RAID vezérlőt ??? Lehet a kontrollerbe kell belépjek aztán ott átkapcsolni valamit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Eladó egy Pixel 8
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest