Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Raspberry Pi
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Nagyon igénytelen.
-
bon
őstag
www.emag.hu oldalon úgy néz ki megint jóárasítva van a Gen8-as Microserver. Be is ruháztam egyre gyorsan.
-
bon
őstag
-
bon
őstag
válasz
mandriva11
üzenetére
Konkrétan ez már így van, pont tegnap olvastam a hp oldalán drivert keresve, Figyelmeztető szöveg volt. Eléggé meglepet az információ.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
Ha garis akkor nem, amúgy felejtős. A villám csúnya dolgokat tud okozni. Egyik ismerősömnek is elsőnek a hálókártyája pusztult meg, pár hónapra rá már a gép is használhatatlan lett.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
Alaplap
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi
üzenetére
XP-t már el kell felejteni, elavult oprendszer, de amúgy se egy szerverre való.
-
bon
őstag
válasz
varga.tamas
üzenetére
Ennyi mindenre kevés az erőforrás, főként a procié. Kezdetnek elég, de ad, exchange már tuti kevés.
-
bon
őstag
Enyni mindenre kevés lesz ez a gép, én erősebb hp serveren futtatom a programok régebbi változatait, ráadásul külön-külön gépen és ott is akadnak erőforrás gondok. Win2003-hoz képeset ezekenk sokat nőt a gépigényük. Memóriát 8-ig feltornásznám, de a proci teljesítménye kevés lesz. Nálam egy ml110-es serveren 6gb-ram-al belassulgat a sharepoint 2007.
Csak a sharepoint 2010 minimum gépigénye:
ram: 4 GB for developer or evaluation use
cpu: 64-bit, four cores -
bon
őstag
Én esetemben egy pestmegyei iskoláról volt szó, ahol a közüzemi számlák kifizetése se megy minden hónapban,nem még hogy egy server alkatrészt cseréljünk meghibásodás esetén. Már rég lecseréltem volna a 10 éves szerverünket ha lenne pénzünk. Az átlag életkorük is már 5 év. Eléggé zokon venném ha valami meghibásodna, mert kevés alkatrészünk redudáns. De szerencsére ez szervereknél nem szokás a meghibásodás, még ventilátor se, de ha annyira fontos dolgok vannak a servereden én garibővítés vásárlásán is elgondolkodnék.
-
bon
őstag
Egyetértek veled, nálunk 6db hp server van és jó sok dell gép, van olyan server ami már 10 éves volt és még semmi baja sincs napi pedig 24-órában mennek. Többek közt ezt is meg kel fizetni ha egy gép server. A gép minden egyes része úgy van megtervezve, hogy bírja a folyamatos üzemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Kedvenc zene a mai napra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Gamer PC Ryzen 7 5800X3D, Gigabyte 7900 XT, 64GB RAM, Corsair iCUE H150i 360mm BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 9 7900X, Radeon 7900 XTX, 32GB RAM, Arctic Liquid Freezer II 360 BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5900X, RTX 3090 24GB, 32GB RAM, ARCTIC Liquid Freezer III hűtéssel BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RTX 4070, 32GB RAM, BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Intel i5-9600K, RTX 3070, 16GB RAM, NZXT Kraken hűtéssel - BESZÁMITOK!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest