Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargab
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Egy HP ProLiant kellene működésre bírni, teljesen mindegy hogy milyen oprendszerrel.
Csak minél egyszerűbb legyen. Én csak átlag user vagyok és nem nagyon mennék bele komolyabb dolgokba.Mivel a HP ProLiant alapból tudja a hardveres RAID-et gondoltam az is a legegyszerűbb, megoldás. Az oprendszer pedig a hálózaton való megosztást kezelné, hogy ne kelljen pendrive-on és külső winyón megtölteni. A biztonságos tárolás az elsődleges. Nem kell torrent, nem kell médiaszerver és egyéb lehetőségek.
Lazább heteken kb 40-50GB videóanyagot, hozunk létre és ezt kellene archiválni úgy, hogy ha 1-2 hónap/év múlva szükség lenne rá akkor gyorsan elérhető legyen. Esetleges winyó halálkor pedig a tükör/mentés használható legyen az adatok visszaállítására.
Eddig ment is 2db 3TB-or meghajtóval de most megtelt, ezért kellene a másik 2 meghajtó, amit be is szereztem, de a beállítás problémás.
Ezért gondoltam hogy hátha van valami "pontról-pontra-beállítás-hülyéknek", hogy én is meg tudjam oldani.A NAS oprendszereknek mindenképp utánanézek hogy támogatják-e a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest