Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleguru
csendes tag
Én is egy csomót előolvastam ebben a témában!!! Mindenhol az nvidiát írták!!! Tökéletes képet és hangot ad a kártya az AMD vel karöltve!!! Gyerekek azért lássuk be az i386 szabványnak mindkettő alkatrésznek kompabilisnek kell lennie. Így is full hd videó nézés közben semmilyen akadás nem tapasztalható és kb 10e ft egy ilyen kártya. Az egész történet kijön max 50e ből és kapsz érte egy erőgépet. Hasonló hardverrel nem is nagyon látsz iylen áron BOX-okat.
A hétvégén újra raktam az egész rendszert ugyanis az előzőnél települt valamilyen frissítés és nem volt hajlandó elindulni az X11window. Meguntam és egyszerűsítettem:
Végre megjelent az xbmcbuntu ami egy teljes rendszert dob fel igaz sajnos 32bites változatot...
De minden előre be van állítva csak SAMBA, pureftp, transmission-t kellet beállítanom rá de az kb 20perc volt a telepítést követően. Nvidia driverből 280 as van benne alapból ha jól láttam már kint van a 295.33 lehet hamarosan kap egy frissítést az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
- Eladó komplett Gaming állomás
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De minden előre be van állítva csak SAMBA, pureftp, transmission-t kellet beállítanom rá de az kb 20perc volt a telepítést követően. Nvidia driverből 280 as van benne alapból ha jól láttam már kint van a 295.33 lehet hamarosan kap egy frissítést az is.