- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Szia!
Pont egy hete vettem egy ilyet. Internetre tökéletes. Próbából felraktam rá a FIFA 2007-t, és kisebb kompromisszummal akadás nélkül ment rajta. Egy dologra készülj fel. Egyetlen egy darab drivert sem adnak hozzá. Mindet a HP oldaláról kell letölteni. Kivéve a WLAN drivert, azt a Dell oldaláról töltsd le. Erről bővebben a 2719 hozzászólásnál olvashatsz. Én eddig még nem bántam meg, mert én sem játékra vettem. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az akkumulátor formázásával kapcsolatban lenne kérdésem. Pontosan hogy is kell csinálni egy Li-ion esetében? Illetve hogy kell-e? Sajnos én azt olvastam nem is egy helyen, hogy a Li-ion nem szereti a formázásos töltést. Mi igaz ebből? Én már kétszer simán töltöttem, ez esetben már el is szúrtam a dolgot? Vagy még pótolhatom a formázást?
Előre is köszönöm a segítséget és információkat.[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
válasz KáZsé Mestör #2767 üzenetére
Szia!
Az első kérdésre kicsit feljebb a 2719-es hozzászólásban olvashatod a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra sem működik a WLAN. Már megpróbálkoztam új XP telepítéssel is. De semmi. Továbbra is az eszközkezelőben sárga kérdőjel és felkiáltó jel van mellette. Ha valakinek van még ötlete akkor megköszönném ha leírná, Vagy akinek sikerült ezt felrakni HP 530-ra az esetleg megírhatná hogy pontosan melyik drivert használta. Esetleg egy letöltési linket is megköszönnék.
Minden segítséget előre is köszönök. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Ha netalán volt már téma, akkor elnézést kérek, de nem találom.
Tehát vásároltam egy HP 530-as laptopot. Az M440 1,9 GHz-t.
XP-t telepítettem fel rá.
Mivel nincs hozzá semmi driver (csak egy FREEDOS volt rajta) ezért letöltögettem őket a HP hivatalos oldaláról.
Sajnos akármit csináltam nem tudtam a WLAN-t feltelepíteni.
Ha tudnátok segíteni azt nagyon, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Milyen légkondit a lakásba?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Használt laptopok 1 év garanciával, ÁFA számlával - Nexus Laptop Webáruház
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARA
- HP Pavilion 15-eh000tnh laptop (15,6FHD/Ryzen5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, 27 % számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest