- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Szia!
Pont egy hete vettem egy ilyet. Internetre tökéletes. Próbából felraktam rá a FIFA 2007-t, és kisebb kompromisszummal akadás nélkül ment rajta. Egy dologra készülj fel. Egyetlen egy darab drivert sem adnak hozzá. Mindet a HP oldaláról kell letölteni. Kivéve a WLAN drivert, azt a Dell oldaláról töltsd le. Erről bővebben a 2719 hozzászólásnál olvashatsz. Én eddig még nem bántam meg, mert én sem játékra vettem. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az akkumulátor formázásával kapcsolatban lenne kérdésem. Pontosan hogy is kell csinálni egy Li-ion esetében? Illetve hogy kell-e? Sajnos én azt olvastam nem is egy helyen, hogy a Li-ion nem szereti a formázásos töltést. Mi igaz ebből? Én már kétszer simán töltöttem, ez esetben már el is szúrtam a dolgot? Vagy még pótolhatom a formázást?
Előre is köszönöm a segítséget és információkat. -
Blac1
aktív tag
válasz
KáZsé Mestör #2767 üzenetére
Szia!
Az első kérdésre kicsit feljebb a 2719-es hozzászólásban olvashatod a megoldást. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra sem működik a WLAN. Már megpróbálkoztam új XP telepítéssel is. De semmi. Továbbra is az eszközkezelőben sárga kérdőjel és felkiáltó jel van mellette. Ha valakinek van még ötlete akkor megköszönném ha leírná, Vagy akinek sikerült ezt felrakni HP 530-ra az esetleg megírhatná hogy pontosan melyik drivert használta. Esetleg egy letöltési linket is megköszönnék.
Minden segítséget előre is köszönök. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Ha netalán volt már téma, akkor elnézést kérek, de nem találom.
Tehát vásároltam egy HP 530-as laptopot. Az M440 1,9 GHz-t.
XP-t telepítettem fel rá.
Mivel nincs hozzá semmi driver (csak egy FREEDOS volt rajta) ezért letöltögettem őket a HP hivatalos oldaláról.
Sajnos akármit csináltam nem tudtam a WLAN-t feltelepíteni.
Ha tudnátok segíteni azt nagyon, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Motoros topic
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 830 G8 Laptop! / i5-1145G7 32GB 512GB
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest