Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bnorci71
addikt
a gyekőcök asztali gépét évente szétkapom én is takarítás pici olaj a ventiknek, a notit eddig nem mertem, kb egy éve a szellőzökön keresztűl jól kiporszívoztam
pedig ezt a részt nem is nehéz elérni 2 csavar 4 pöcök és a billenytyűzet már kint is van, és rögtön hozzáférhető a procihűtés. Ajánlom mindenkinek aki nem tegnap vette a notiját. - 

adm
őstag
sima ms csak 128 mb-ig volt, a pro e fölött. tehát a kártyaolvasó látja az 1-2-4-8-16 gb pro kártyákat is és átalakítóval is lehet használni.
én pl használom még egy kis kompakt sony fényképezővel. venni már csak pro duot lehet/érdemes, de csak átalakítóval tudom használni. azért nincs olyan nagy méretbeli különbség a kettő közt.
azért látta, mert fizikailag ugyanolyan a lábkiosztása.
 - 

adm
őstag
ahogy Messzilátó írja. az, hogy fel van sorolva pl az ms pro nem azt jelenti hogy a kártyát magában tudod használni. csak azt jelenti, hogy az eredeti szabvány átalakítóba helyezve kezelni tudja, amit az egyszerűbb vagy régebbi kártyaolvasók nem tudtak.
ha valaki használt már életében akármilyen kártyaolvasót az tudja, hogy egyikben sem kell addig benyomni egy kártyát sem, hogy eltűnjön.

ha egy kártya (micro sd) jóval kisebb az alap szabvány kártyánál (sd) illetve ha egy kártya (mmc-rs) ugyan olyan széles és magas csak rövidebb, mint az szabvány (mmc) akkor a "fuji" hogy akadályozza meg, hogy rossz helyre tedd?
egyébként mivel az ms pro kb 1-1 mm-el keskenyebb és vékonyabb a normál ms-nél egyszerűen megpróbálnám függőlegesen kirázni belőle. ha nem jön ki, akkor áramtalanítva egy szemöldök csipesszel próbálkoznék.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
 - CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx