Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
Gonzo. #18880 üzenetére
Gyanítom, hogy a ventillátor lapátja a dobra csak ragasztva vannak.
(vagy egy az egybe így öntik?)
A gépben max. olyan 3000-3500-zal foroghat, de ha sűrített levegővel ráfújsz, hát akkor gondolom, felmegy vagy kétszer annyira. Nem csoda, hogy a lapátok nem bírtak nyugton maradni.
-
rekid
addikt
válasz
Gonzo. #18866 üzenetére
Hányszor lett ez mar ide belinkelve...1. hsz.-be bele kellene pakolni.
-
rekid
addikt
válasz
Gonzo. #18695 üzenetére
Hmm ez az envy eléggé hülyegyerek parasztvakitas kategorianak tunik.
Még nem volt a kezeim közt de megnézném szivesen (Akinek volt irja mar le mennyire nyekereg meg milyen a ház minősége). Ez az audio okosság eléggé marketingbullshit.
Integrált hangkártya meg dr dree komboköszi.
-
rekid
addikt
válasz
Gonzo. #18695 üzenetére
Hat figyi nekem elmondtak a boltban hogy nem vallalnak garanciat a dokkolora és a toltojere mert ajándék melyért nem fizetsz. (persze most lehetne vitatkozni hogy miert is fizetunk es miert nem de a lényeg a számla). Innen kezdve nem hinnem hogy jogos bármilyen felháborodás, tekintve hogy hp oldalán minden megtalálható de telefon keresre ki is küldik a drivereket es doksikat is. Kicsit kukacoskodásnak érzem a dolgot.
Ahogy ismerem a boltot sanszosnak tartom hogy kicserélik a töltőt ingyen. (De, erről majd a kolléga beszámol.) -
rekid
addikt
válasz
Gonzo. #18681 üzenetére
Azert, mert ha figyelmesen megnezitek a dokkolot ASIS programbol szarmazik (rajta van a matrica a dobozon) melyekről azt kell tudni hogy egykoron volt valami teljesen javithato hibajuk csak nyugaton elből ujat adnak a hibasat megcsinaljak és ha nem gány akkor ujra eladjak ASIS programon belül. Epp ezert nem garantalt a cd és doksik sem.
Most AJÁNDÉKBA adták a laptophoz. Ennyire egyszeru.Idezet honlaprol:
A "HP AsIs" besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített változatával és annak eredeti licenszével sem. Ezekre a termékekre cégünk (Computer Outlet Kft. - a HP Renew program hivatalos partnere) vállalja a notebook-ok és asztali számítógépek esetén, típustól függűen 1 vagy 2 éves teljes körű garanciát és támogatást. Ezért ezeknél a termékeknél kérdés, illetve esetleges panasz esetén is mindig hozzánk kell fordulni. Ezek a termékek általában vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a HP Renew program részévé.AISIS laptopok mar nincsennek. Csak renew.
-
-
pumukli23
senior tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
Gonzo. #18388 üzenetére
"csak az integrált VGA-t látom, hogy lehetne ezt átkapcsolni?"
Ebben akkor mi nem világos? Hybrid grafika -> integrált VGA-ról Dedikált VGA-ra történő váltás.szerk: Azért írtam mert olyan választ adtál mint ha nem is tudnád ez mit jelent de akkor valószínűleg csak nem értetted mit kérdeztem.
-
ALI_G
veterán
válasz
Gonzo. #18330 üzenetére
Nem találok, nem is tudom hogy keressek ilyen ábrát, google nem dobja ki csak úgy
Leszedtem hdsentinelt, nem mutat hibát. Esetleg vmelyik SMART adat utalhat rosszra, de nem vágom.köszi a képet. Bár én abból nem nézem ki, de gondolom az a kis fekete doboz lenne
Alulról nem látszódik, hogy ott lenne.
A nyöszörög alatt mit értesz?
ez nem a szokásos kerreg-kerreg, mert a windows tölt valamit tipusú nyöszörgés, hanem előjel nélkül kattan egy kisebbet majd utána egy másikat, hasonló hanggal. Életemben nem hallottam még ilyet vinyótól, mindenesetre HD Sentinelt hagyom futni.
Korábban volt egy progi ami mutatta a proci hőmérsékletét, winyót, proci épp milyen sebességen ment, meg ilyenek, de az nem működik ehhez. Mobile meter-nek hívták. Tudsz vmi ilyen szoftvert ami ingyenes?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Gonzo. #18290 üzenetére
Chipset fent van, már nincs hiba az eszközkezelőben.
Hiába nyomogatom az F11-et semmit sem csinál, elindul a Windows. Esetleg még abba tudnátok segíteni, hogy megnyomom a Caps Lock, vagy a hangerő fel és le gomb közül valamelyiket akkor az infocenter gombja is el kezd villogni, MINDIG! Erre van valami megoldás?
-
dennis88
csendes tag
válasz
Gonzo. #18171 üzenetére
Az a baj h nincs a gépen part Nr.
Van itt egy tasak amin van egy vonalkód azon vannak számokÉs ha újrarakom azután amikor bekapcsolom, akkor ugye nem a windows indul egyből, hanem az op. rendszer nélküli dolog
És van a bal alsó sarokban h windows indítása
Az új windowsal ugyanúgy el fog indulni?
Köszi
-
dennis88
csendes tag
válasz
Gonzo. #18165 üzenetére
Igen, van egy D partíció Recovery a neve 17GB-os
Akkor elvileg ezt le sem tudom formázni vagy valami ugye?
Vagy ez tulajdonképpen ha törlődne akkor az sem baj ha nekem nincs rá szükségem ugye?Esetleg ha újrateszem a rendszert és mondjuk megmarad a recovery, akkor azt is szét tudom osztani még tovább ugye?
Iletve te melyik módszert részesíted előnyben?
USB-ről vagy külső dvd olvasóról?Még 1 kérdés:
Ugyanúgy tudok belemenni a BIOS-ba, mint a normál gépek esetén?Bocs a hülye kérdésekért.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest