- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
a debreceni Saturn-ban volt kiállítva 1 dv6-os és 2 dv7-es, de nekem vhogy nem jöttek be. dv5 1190eh-m van és a dv6-nak nem tűnt nagyobbnak a kijelzője (előbbi 15,4", utóbbi 15,6"), zavar, hogy van numerikus rész és ezért balra el van tolva a tapipad és az a fekete színezés amit az új modellek kaptak, nekem sértette a szememet. (dv5-ös ezüst 1000szer bejövősebb)
belső felszerelésre meg nem igazán mondok semmit, mert nem volt szerencsém kipróbálni, és teljesen változó, hogy ki mennyire használja. az 1 MB proci cache kicsit kevésnek tűnik viszont. a 250es vinyón el lehet férni, a többiben meg eléggé hasonlít a dv5-re. azokkal nem lesz gond szvsz. videókályha az ismeretlen számomra, ez ügyben nálam okosabbat kell keresned
persze ez mind szubjektív
-
Nekem az nem tetszett benne, hogy a HDX16 kasznijába van a dv6 beletéve, persze kicsit "lebutítva". Gyengébb fényezés, nincs mélynyomó, kicsit benyomható burkolat. Ezt a gépet a HDX16-ra találták ki, ami egy fullos 1920x1080 felbontású gép (16"-on).
A fő gondom az volt vele, hogy a kijelző alatt és felett túl nagy volt a holt tér, azaz a műanyag keret. Itt látszott, hogy nem erre van ez kitalálva. Egy ilyen méretű gépnél meg az összenyomott numerikus billentyűzetnek nem sok értelme van, csak muszáj volt kitölteni a teret...
A véleményem teljesen szubjektív...
-
Csabee.
nagyúr
Szerintem nagyon jó multimédiás noti, én dv5 tulaj vagyok, élőben érdemes megnézned hogy mennyire zavaró az a fényes gomb, a dv5 sorozaton az ezüst tökéletesen jó, ezt még élőben nem láttam hogy mennyire marad ujjlenyomatos. Desingra gyönyörű, teljesítménye is jó, a vga-ja nem túl erős, játékokra annyira nem lesz jó, és szerintem drága az ár érték arányához képest. ez a típus amit te linkeltél hm.. 1,8ghz-en ha fut az kevés sztem, a 2,1ghz-es már jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest