Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBear
tag
válasz
Parsley
üzenetére
Lealkudtad!?
Ez tényleg így megy? Legközelebb a Tescoban majd én is megpróbálom a 230 Ft-os tejet 165-re alkudni...cserry193: nekem 1120-as van, teljesen jól működik, elégedett vagyok vele. Igaz összehasonlítási alapom nincs az 1140-el, azt még nem láttam bekapcsolt állapotban.
Játékokat még nem próbáltam rajta, de ahogy olvastam, a GTA4-hez lehet ezek kevesek... ,az 1180 viszont elég erős lehet hozzá. Ha 170ezerre te is le tudod alkudni, akkor hajrá, annyiért megéri!
-
törölt tag
válasz
Parsley
üzenetére
Hali!
Bár nekem CRT TV-m van és S-VIDEOval csatlakozom a TV-re, de Nálam is ez volt a probléma, nekem a megoldás az a bedugott DVD lejátszó volt, ahogy kihúztam a DVD lejátszó SCART kábeljét VOILÁ
Kiválasztod, hogy ne klónozza, hanem kiterjesztett képernyős módot!
Ezt úgy teheted meg, hogy asztalon jobb klikk - Nvidia vezérlőpult - Spec beállítások - Megjelenítő - Több megjelenítő kiterjesztett képernyő.
Egy menüvel meg följebb az egyedi felbontás kezelés arra a monitorra kattintasz amelyik felbontást akarsz állítani , lealkalmazod és KÉSZ
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez tényleg így megy? Legközelebb a Tescoban majd én is megpróbálom a 230 Ft-os tejet 165-re alkudni...

!
Pyttawrx