- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A VGA drivernek azért nem szenteltem akkora figyelmet, mert gyakorlatilag! ugyan az a verzió volt fent előtte mint most. Viszont a tippet köszönöm, úgy tűnik most jó lett.. Majd kiderül, hogy a következő napokban, hogy viselkedik.
Amúgy most tűnt fel, hogy a HP oldalán egy kis buborékban jön is az infó, hogy a hangkártya drivere kritikális frissítést kapott, mert biztonsági rést találtak rajta. Valószínűleg a windows ezt automatikusan feltelepítette nekem és onnantól kezdett el vacakolni.
Ebbe viszont nem gondoltam bele, hogy a vga illesztő tényleg más mint egy asztalinál. Nem ma kezdtem ezt az egészet, de most is tanultam újat.. köszönöm, remélem segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx