- Házimozi haladó szinten
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azt mondtad, mindent felraktál, ami a honlapon volt. Akkor most hogy van ez? A VGA driver az egyik legalapvetőbb.
Sokszor elcsodálkozok, hogy miért nem lehet egy VGA drivert feltenni. Köztudott(nak kellene lenni), hogy a hordozható gépek teljesen más energiagazdálkodással, stb. dogoznak mint az asztaliak. Ezért kell a VGA driver. A gyári, amit a géphez készített a hülye HP, vagy hogy is írtad az előbb
-
-
-
-
-
-
pinnacle
nagyúr
Majd ha lesz időd írnál pár szót a gépről? Lehet, hogy 450,430 G1,G2 közül fogok választani. Főleg a melegedés, az érdekelne, hogy nem fáj-e a szemed a képernyőtől. Nekem még nem volt LED-es kijelzőm, és azt mondják, hogy itt erősebb a PWM hatás a CCFL-hez képest. Aki erre érzékeny, annak a szeme fájhat tőle. Egyszerűen lehet ellenőrizni, alacsony fényerőn kell gyorsan egy ceruzát ide-oda mozgatni ha nem PWM-s akkor folyamatos, összefolyt képet látunk, ha PWM-s akkor szaggatott, időnként sötétebb sávok látszódnak, ami fényerő emeléssel megszűnik. Ez a hivatalos PWM teszt egyszerűsített változata. Monitorokról van PWM mentes összeállítás, laptopokról még nem találtam. Sajnos lehet, hogy az összes LED-s kijelző PWM-s, nekem idáig csak a retinás MacBook-ról mondták, hogy mentes. Lehet, hogy nem sok embert zavar, de az is lehet, hogy a gyártók spórolnak pár $-t azzal, hogy nem teszik bele az első leírásban lévő analóg megoldást. Az a bosszantó, hogy még a prémium készülékekbe sem teszik bele. "Backlight flickering with reduced brightness. A bigger issue is the backlight flickering with average brightness settings; it seems that the PWM frequency to dim the LEDs is too low."
-
wwhy
veterán
Pedig ott vannak azok
-
wwhy
veterán
-
pl. /nem is rég beszéltem velük erről is.../
"Tisztelt xy!
A garancia elvesztése nélkül lehet merevlemezt és memóriát cserélni a HP legtöbb notebookjában.
Ajánlani nem tudunk sem kereskedőt, sem típust. Ajánlatos a gyártó eszköz kompatibilitásáról tájékozódni.
További kérdés esetén keresse a vevőszolgálatunkat a 061 382 1111 számon.Üdvözlettel:
HP Magyarország"
L
-
-
szpal17
őstag
Egy adott géptípusban többféle kártya lehet, így a hp oldalán ha rákeresel akkor több félét is kidobhat. Leginkább ez a wifi kártyára jellemző. Ilyenkor próbálkozni kell....bár általában a win 7 képes a kártya felismerésére is, nem tudom milyen különleges kártya van a gépedben.
A lényeg, hogy működik
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő