Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Ne-Ne-Ne, már megint fordítva üljük meg a lovat...
Mégis van olyan, aki nem érti, miért van csirkehangja egy félmilliós elitbúknak
én sem értem. Veszel egy ilyen gépet, és nem tudsz munka közben hallgatni rajta egy jó kis zenét? Manapság (sem) már nem az a divat, hogy irodákban üldögélve melózz a többiekkel, vagy a főnököddel. Ahol ez divat, ott meg nem kap elitbúkot a beosztott, az tuti. Homeoffice van, saját vállalkozás, tervezőiroda, stb. Ettől függetlenül is lehetne benne normális hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

én sem értem. Veszel egy ilyen gépet, és nem tudsz munka közben hallgatni rajta egy jó kis zenét? Manapság (sem) már nem az a divat, hogy irodákban üldögélve melózz a többiekkel, vagy a főnököddel. Ahol ez divat, ott meg nem kap elitbúkot a beosztott, az tuti. Homeoffice van, saját vállalkozás, tervezőiroda, stb. Ettől függetlenül is lehetne benne normális hangszóró.
Pyttawrx